bambi

Från en stolt bloggare
 
God morgon fina bloggläsare! Ni ska veta hur svårt jag har att sova nuförtiden! Förutom förkylningen så har jag tusen tankar som snurrar i huvudet. För ett tag sen så hände en sak som verkligen kan förändra våra liv och jag kan inte sluta och tänka på och fundera på hur vi ska göra. Det är väldigt spännande!!! Men jag kan inte riktigt berätta något innan allt är klart  :)
 
Sen händer det hela tiden nya roliga saker med bloggen. Ni ska veta att jag är så glad och tacksam för att ni läser min blogg! Ibland skäms jag när jag berättar för nya bekanta att "jag är bloggare" men nej, det ska jag sluta med! Jag ska vara stolt över bloggen som jag själv har byggt upp. Det är faktiskt något jag har skapat helt på egen hand och lagt mycket tid och energi i det. Borde jag inte vara stolt då? Varför ska det kännas larvigt att klassa sig som bloggare? Nej, inget mer sånt!
 
Ha en underbar fredag nu! 
#1 - dianasdrömmar

Spännande :), klart du ska vara stolt över bloggen och vaddu har byggt upp stor kram och hoppas du mår bättre vännen/Diana

#2 - Lotta H

Jag tycker du ska vara otroligt stolt över din blogg! =)
Att börja från ingenstans och nu har du över 1000 följare, det är ju helt fantastiskt! DIn blogg är verkligen jättebra! =)

Jag har bara bloggat i ca 8 månader och har inte många följare ;) men ändå så kan jag också känna att det känns pinsamt om jag säger till nån att jag bloggar. Folk verkar ha en väldigt negativ bild av folk som bloggar...tyvärr...

Krya på dig och ha en skön helg! :)

#3 - Beatrice, en tvåbarnsmamma

Du ska vara stolt över din blogg, helt klart!

#4 - Lesthis gothworld

Du borde definitivt vara stolt :D

#5 - Flisan

Klart att du ska vara stolt! Jag älskar din blogg. Den är den första jag läser på morgonen :)

Krya på dig

#6 - ✫ Fru Eriksson

Klart du ska vara stolt :)
Ha en fin Fredag/Kram Annmi

#7 - Emely Tuväng

Svar: Ja, eller hur.. ännu härligare är det sen när de börjar skratta "på riktigt".. :)

Jag tycker du ska vara stolt bloggare, du är en av dem jag följer kontunerligt och tycker att du alltid har intressanta inlägg! :)

#8 - Veronica

Hej!
Nu hoppas jag på ett snabbt svar!
Jag ska göra din fantastiska blåbärstårta med crumble i em och undrar om man ska vispa grädden innan den blandas med mascarponen?
Mejla gärna :)
Tack för en fantastisk blogg som du ska vara stolt över
Kram

Svar: Nej, grädden ska inte vispas innan... om jag minns rätt. Lycka till!
bambi

#9 - Camilla

Jag älskar din blogg och jag skulle vara stolt om jag vore dig.

#10 - Fru P

Tyvärr förstår jag precis din känsla, jag har precis börjat "komma ut" som bloggare i bekantskapskretsen och jag vet egentligen inte varför jag skäms......

Blev lite glad när jag läste detta inlägg, då är jag ju inte ensam :) Så stå på dig nu, du har en jättefin blogg att vara stolt över!

#11 - Anna

Spännande med något som kan förändra
ens liv;-). Jag gissar på att du sökt en lärartjänst
utomlands och funderar på att flytta ett
år hela familjen, nog väldigt utvecklande
för barnen och familjen. Har inte IB sådana
möjligheter ;-)

Har själv tänkt tanken faktiskt men mina
barn är äldre tror de ska vara som dina
i ålder helst.

Kram läser din blogg varje dag!

#12 - ladydahmers.blogg.se

Jag känner mig alltid lite dum när jag säger att jag är bloggare, jag tror det har att göra med SYNEN på bloggar. Varannan människa och hens farmor har ju en och de är ganska sällan bra eller välskrivna.

Men jag brukar säga att ''jag driver en av sveriges största bloggar''. Det låter lite eh bättre. Det är ju liksom mitt jobb nu.

#13 - Malin S

Klart du ska vara stolt!!