bambi

KappAhl höst och vinter 2013
 
I torsdags så var jag förbi KappAhls showroom där dom hade dukat upp en massa gott och tagit fram höstens och vinterns kläder. Jag fokuserade förstås på barnkläderna och jag hittade massvis med fint! Speciellt till dom allra minsta. Högst upp ser ni Newbie-kollektionen som kommer itll hösten.
 
 
Jag vet att det var många av er som älskade den färgglada Kax-overallen som fanns i vintras, så jag frågade om den skulle komma nu till vintern också. Men det skulle den tyvärr inte. Det skulle finnas en färgglad jacka men inte overall. Men overallerna kommer i färgerna som ni ser här ovanför.
 


En sak som är lite speciellt när man hälsar på i KappAhls showroom är deras konstiga hiss. Jag tycker att den nästan är lite läskig, för den har nämligen inga knappar inuti hissen
 
När man ska tillkalla hissen så trycker man på vilken våning man ska till och så åker hissen dit när man har klivit i. Känns lite konstigt tycker jag varje gång och jag har faktiskt inte sett det någon annanstans.
#1 - Carro

Sån hiss var det på hotellet vi bodde på i
New York. Väldigt skumt ;)

#2 - Flu

Jag gillar inte KappAhl, fina kläder men dålig kvalite, i alla fall barnkläderna som blir urtvättade efter två tvättar och tappar formen...

#3 - Ellinor

Åh vad fin tröjan med ugglan är! Sån måste jag få tag på till min tjej i höst!! :)

#4 - MiaShopping

haha - känner likadant när det gäller deras hiss. Men det är värt att åka upp för det är ett trevligt gäng på KappAhl :)