bambi

Loppi Active and fun!
 
Jag är precis hemkommen från ett träningsevent som Loppi anordnade. Ni som har mig på Instagram (@bambiblogg) har redan sett vad jag har gjort.... nämligen klippt lugg! Gaaah, va konstigt det känns! Kommer nog ta ett tag tills jag vänjer mig. Jag har en sån där frisör som alltid försöker få mig att testa nya saker, ibland tycker hon att jag ska färga håret rött (då skriker jag "nej!") och ibland vill hon att jag ska klippa lugg... så nu körde jag på det. Får se hur jag känner om en vecka  ;)
 
 
Min finaste vän Linda var där också tillsammans med Jessica Frej.
 
 
Vi bjöds på goda wraps och shots, sen så blev det träning led av Leila Söderholm.
 
 
Även trevliga Nina var där. Jag har fortfarande inte kunnat få till håret så som hon fixade förut! Hon ska i allafall anta en utmaning och köra Viktväktarna i ett helt år.... hon är precis som jag svag för bakverk! Så ni får alla gå in och hejja på henne! 
 
 
Nu ska jag ta med mig barnen ut till parken sen tänkte vi göra hemmagjorda chokladbollar! Hoppas att ni får en fin lördag allihopa  :)

#1 - Julia - Nailart

Oj, du är ju jättefin i lugg! :) Man vänjer sig, jag lovar! Jag klippte lugg igen efter att ha haft det i en månad för 5 år sedan och nu trivs jag jättebra i det. Och trivs du inte så växer det ut snabbt! :)

#2 - Lina

Åh kul det såg ut :) Synd att jag missade, men Furuvik var toppen :) Super rolig park, kraamar

#3 - ::Ulle::

Det blev superfint med lugg! :) Det går ju att styla både som lugg och åt sidan när man vill ha pannan "fri".

Härligt event!

#4 - Fnulan

En skönhet klär i allt!! Duktiga du!!