Min fetisch

Nu ska jag avslöja en liten hemlis för er.... Jag ska tala om för er vad jag aldrig kan få nog av, trots att det kanske inte alltid är så bra. Jo, det är nämligen så att jag älskar att gotta mig i dokumentärer om flygplanskrascher.
 
Ett tag så tittade jag på flera om dagen. Såna här dokumentärer som visar exakt vad som gick fel i en krasch och jag älskar när dom rekonstruerar det hela. Hur man får se hur piloterna ropar "mayday mayday" och tittar på sina instrument. Jag tycker det är superintressant att få veta hur elektroniken ombord gjorde att det började brinna eller hur en felinställd klaff gjorde att dom inte kunde styra planet...osv. 
 
Jag känner mig ibland lite knäpp som tycker att detta är så intressant och ibland kan vissa scener dyka upp i huvudet när jag själv sitter där på ett flygplan, så det är kanske inte alltid så bra. 
 
Jag ser fram emot dokumentärfilmen Sole Survivor som handlar om en tjej som var med om en flygkrasch när hon var 4 år gammal och var den enda som överlevde. Jag tror att det har premiär i höst, så då kommer jag sluka den med hull och hår!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Petra
2013-05-16 @ 21:14:43

Jag är helt insnöad på amerikanska fängelsedokumentärer! Min sambo tycker att det är såå tråkigt. "Du vill alltid kolla på misärprogram" säger han, haha! Vet inte varför jag är så fascinerad av det!

Hanna
2013-05-16 @ 21:24:58

Jag är precis likadan. Jag läser aldrig böcker förutom böcker om "katastrofer". Tsunamin, Estonia, diskobranden i Gbg och verklighetsbaserade Gömda.

Anonym
2013-05-16 @ 21:26:05

Jag blir bara rädd när jag ser dem men min sambo tycker de är superintressanta!

Lexie
2013-05-16 @ 23:17:28

Ha! Ha! Jag är likadan, alla flygkatastrofer intresserar mig, ska tilläggas att jag även är livrädd för att flyga. Vilka sadistiska drag man har ;-)

Helena
2013-05-17 @ 07:51:00 Blogg: http://eitchy.wordpress.com

Jag tittar också på dem, superintressant! Dock brukar jag undvika programmen när jag själv snart ska flyga.

gillion
2013-05-18 @ 17:17:39

Öhh. Så konstigt! Människor verkar älska att kolla på misär och hemskheter. Det är kanske för att de aldrig varit själv med om traumatiska händelser. För jag tror inte det skulle vara fullt så roligt då att titta... sjukt i vilket fall tycker jag!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet