Min nya trenchcoat från Mom2Mom!

Bilder från när vi var i Fjärilshuset i söndags
 
Jag har länge velat ha en trenchcoat. Det känns som dom passar till allt och är så användbara i alla situationer. Jag fick hem denna trenchcoat från Mom2Mom som har så mycket snygga detaljer. Snyggt knytband i midjan, stora knappar och lite rynk vid axlarna.
 
 
Det som är så häftigt med jackan är att den även kan användas när man är gravid. Det är Mom2Moms idé att man ska kunna fortsätta och använda sina mammakläder även efter graviditeten. Jag minns att jag bara slängde alla mina mamamkläder som jag hade, för dom gick ju inte att ha senare. Detta gjorde också att man inte gärna ville köpa dyra mammakläder, som man ändå skulle bara använda ett par månader. Så det var lite halvdanna kläder som man drog på sig under graviditeten. Jag gillar i allafall idén att man kan fortsätta och använda kläderna senare också. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Carola
2013-05-31 @ 17:39:15

Meeeen..du är inte gravid nu eller?? (skulle isåfall vara superkul!!) :) :)

meh.blo.gg
2013-05-31 @ 20:55:01 Blogg: http://meh.blo.gg/

Jättesnygg!!

Hanna
2013-06-01 @ 05:55:46

Har följt din blogg i flera år och måste bara säga att jag verkligen gillar dig! Det är toppenkul att följa ditt liv med dina två vackra barn :) Du verkar vara en väldigt bra mamma och du har en salig blandning av allt i bloggen. Keep it up!

Förskolemamman
2013-06-01 @ 08:16:38 Blogg: http://blogg.loppi.se/forskolemamman

Jag älskar min svarta trenchcoat frånMom2Mom och kommer använda den flitigt även efter graviditeten. Den ljusa du har var också väldigt fin på.

Beatrice, en tvåbarnsmamma
2013-06-04 @ 10:44:46 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/

Vilken fin!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet