bambi

Muffinskakan var väldigt populär!
 
I söndags så var vi och hälsade på ännu ett par kompisar som nyligen har fått en bebis. En liten tre-veckors bebis som var så lugn och inte sa mycket. Både jag och maken konstaterade att man snabbt glömmer hur det känns att hålla i och lyfta en sån där liten bebis.
 
Det dukades upp värsta fikabuffén med så mycket gott. Den nyblivna mamman hade hittat en "muffinskaka" som var som en stor sockerkaka med en spiral av blåbär. Barnen åt hur många bitar som helst av den. Dom fullkomligt älskade den! Kanske ska försöka baka en egen sån?
 
 
 
Vi var ju på en liten bebisturné förra veckan och hälsade på alla kompisar med nya bebisar. Jag packade iordning små "goodiebags" till dom nyblivna föräldrar med lite sånt som jag har fått via bloggen men vi köpte även en liten present, en varsin skallra till bebisarna.
#1 - Fröken M

Vilken rolig kaka ! Lägg gärna upp receptet om du lyckas :)

#2 - Världens bästa Maria

Jag sitter mest och är chockad över att en nybliven mamma orkar baka och då något som ser så komplicerat, gott och fint ut! :-)

#3 - Viktoria - Pinkpastry

Ser spännande ut!

#4 - Madame hoffa-En roligare mammablogg

Låter som värsta babyboomen i din närhet :)

#5 - Hanna

Jag brukar också ge bort produkter ur calendula-serien, eftersom jag älskar de produkterna själv. Deras lilla prova på-kit är perfekt att stoppa ner bland andra presenter.

#6 - Sirpa

Hej! Vilken söt solstråle sitter där! Mmm ser gott ut! Ja, det är så härligt med lilla bebisar!
Önskar dig en fin onsdag!
Kram Sirpa♥

#7 - Longevity - en blogg om hälsa

Toppen när man kan ge bort bloggrejerna så. Jag har inga bekanta som fått nyligen eller väntar så jag tävlade ut en massa babygrejer i bloggen istället :-)

#8 - Fnulan

Du har världens finaste hjärta!!!! Saknar!!
Sett att det är inställt i Täby? Skit åsså....

#9 - dianasdrömmar

Ser ut som en stor blåbärsbulle mums :) kram Diana