bambi

Nu har vi fotograferats!
 
Denna morgon har vi spenderat ute tillsammans med fotografen Sandra Jolly. Det gick verkligen jättebra och Sandra så trevlig. Barnen var på gott humör nästan hela timmen som vi fotograferades och mer kan man nog inte begära. 
 
Sandra föreslog att vi skulle fotas på förmiddagen då barnen fortfarande är rätt så pigga och det var nog bra. Sen så var vi utomhus och fick med fina bakgrunder.
 
 
Jag bakade cupcakes igår som jag tog med och dom är med på vissa foton. Vi hade även med Leahs favoritgosedjur Herr Nilsson. Men jag glömde helt bort blommorna som jag hade köpt!! Det blev så mycket annat att tänka på precis när vi skulle iväg, så det var lite synd men det blev massvis med fina bilder ändå.
 
Sandra tog även några bilder på bara mig som jag kanske ska använda i min header. Så jag hoppas på att snart kunna byta ut headern  :)
 
#1 - Julia - Nailart

Fina bilder! :)

#2 - Rebecka

Jag vet att det här är ett minimalt urval du visar, men jag vill ändå fråga eftersom du faktiskt har bra genus-koll och vett! Tänkte ni genus när ni fotade? Jag vet att du nämnde kläder/kön i nåt inlägg nyss om fotograferingen. Varför har du könat Leah mer än vanligt, samma med Zack? Och varför klättrar han i trädet (aktiv) medan hon sitter med sin björn (passiv)? Intill ett par cup cakes som är en typisk i hemmet-syssla som kvinnor utför obetalt... Spontant blir jag besviken men du kanske har bilder som är helt varierade i arkivet?

Svar: Bilden på Zack tog jag INNAN fotografen kom, så det var inte ens med bland fotona. Bilden på Leah med cupcaksen är när vi tar en paus så det är inte heller bland fotona som fotografen tog.
På dom flesta av bilderna så var Zack och Leah tillsammans (t.ex. med cupcaksen). Barnen har själv fått varit med och välja kläder, men inte helt och hållet själva. Zack har på sig rosa skjorta och rosa byxor, men det var lite kyligt så då blev det en kofta över annars hade nog hans skjorta synts mer. Men jag håller med om att Leah är väldigt könad när det gäller utstyrseln, hon är väldigt insnöad på klänning och rosetter just nu och eftersom det är en del av vem hon är just nu så fick hon ha det.

Fotografen sa att vi skulle ta med saker som barnen är extra fästa vid och tycker om. Zack har inte direkt något sånt men Leah sover alltid med sin Herr Nilsson så därför fick hon följa med.
bambi