bambi

Ord som framkallar skrikfester
Innan man fick barn så visste man inte (eller kom inte ihåg) hur hemskt det är att bli kallad bajskorv eller bara att någon sjunger ens namn i en sång....
 
Här hemma så kan fullt krig bryta ut bara för att någon kallar den andra för bajskorv. Det spelar ingen roll hur mycket jag och maken säger "Men du vet ju att du inte är någon bajskorv...". Det blir ändå skrikfest. Oftast sker detta vid frukostbordet av någon anledning, ibland när vi äter middag också. 
 
Leah hatar också när Zack stoppar in hennes namn i en sång och sjunger den, t.ex. "En Leah balanserade på en liten liten spindeltråd... " Då skriker hon rakt ut "NEEEEEEEEEEEEEEJ!!"
 
Men allra allra värst är ändå när någon kallar den andra för bebis. För det är tydligen det värsta man kan vara, ännu värre än en bajskorv. Om någon kallar den andra för bebis så utbryter både skrikfest och gråtfest. 
 
Haha, konstigt det där... för jag tänker alltid att dom borde veta att dom inte är någon bajskorv eller bebis... men det spelar ingen roll  ;)
 
 
Nån som känner igen sig?
#1 - Emma

Haha!! Vad roligt!! Jag brast ut i gapskratt här alldeles för mig själv nu när jag läste ditt inlägg! Så himla kul!!

#2 - Mamman till L & L

Oh ja, det känns igen!

#3 - Emma Damm

Haha dör så gulligt.. längtar till min jänta kan börja snacka.. barn är ju så roliga!

#4 - Longevity - en blogg om hälsa

Har lite större åldersskillnad på mina men principen är det samma, att den ene säger något som den andre ogillar.

#5 - Rita

Mina "stora" är 7 år och 10 år. De kan inte leva utan varandra men de kan heller inte leva för nära varandra. ;) Om de båda sitter i baksätet på bilen tillsammans med lillebror, kan de börja bråka om vem som får sitta närmast honom. Eller så sitter den ena och visslar eller gör nåt annat ljud som gör den andra fullständigt rasande. :) Vi försökte med att ha lillebror i mitten men tyvärr kan vi inte spänna fast hans bilstol där. Synd, hade varit lugnare i bilen då. :) Om jag är ensam med barnen i bilen har jag alltid 10-åringen i framsätet bredvid mig. Lugnast så! Om vi är hemma kan de alltid gå in i varsitt rum om de blir osams, men i bilen sitter man så nära varandra, tydligen FÖR nära. ;)

#6 - Johanna - Life by Me

Haha, dessa underbara barn :)

Om du googlar på krukgubbe så hittar du säkert nån webshop som har den :)