bambi

Picknick och parklek
 
Vi hade en liten picknick igår eftermiddag/kväll med några kompisar från förskolan. Det blev lite grillning, lite picknick och en massa massa lek. Jag hade egentligen inte så stor lust att gå dit då jag var så trött efter att ha suttit och rättat prov hela dagen men jag visste att barnen så gärna ville gå dit så jag tvingade dit mig och även jag hade trevligt :)
 
 
Vi grillade vid Drakensbergs parklek och det är väldigt smidigt för man kan "boka" den via parkleken och då tänder dom grillen åt en lagom till den tiden man har bokat den!
 
 
Jag hade med mig en förpackning av Rynkebys nya dryck Fruit likes Water som jag tidigare har fått hem för att prova. Det är en helt naturlig fruktdryck och supergod var den!
 
 
Mycket bus och lek blev det.... även för oss vuxna  ;)
#1 - emma sofie

Det är det bästa med att hänga i parken, man rycks liksom med i leken :)

#2 - Petra

Vad mysigt det ser ut! Kul att hitta på något även på en vardagskväll! Inte alltid man gör det.

#3 - Anniken

Jag har saknat lite inlägg om din vardag det sista, då det mest är produkter numera. Men även här smög en produkt in. Jag förstår att du måste, men tänkte bara ge lite input hur jag som läsare tycker utvecklingen kring bloggen blivit. Jag e lite nyfiken hur du tänker kring sponsring osv. Kan du inte skriva ett inlägg om du vill och har tid, hur man gör med alla produkter man får hem som bloggare, vad man förbinder sig till, hur man deklarerar osv. Jag såg att du haft en bloggskola hos Cravings, men jag kommer inte in på den länken.