bambi

Pizza Sun och instagram-tävling!
 
God morgon! Vi startar den nya veckan med en tävling i samarbete med Pizza Hut som lanserar sin nya sommar-pizza Pizza Sun som har ett hål i mitten. Det är en tunn pizza med aubergine, pesto, soltorkade tomater, mozzarella, kycklingfilé, champinjoner, paprika och parmesanost. 
 
Vi var iväg i lördags och testade den nya pizzan. Den känns helt klart nyttigare än Pizza Huts vanliga pizzor men vi saknade någon slags sås eller så på den. Men soltorkade tomater, pesto och parmesanost är ju aldrig fel! Mums!
  
 
Vi äter då och då på Pizza Hut (jag tror att det är min amerikanska bakgrund som gör att jag ÄLSKAR deras pizzor) och en stor fördel med att äta där när man har små barn är att barnen alltid får kritor och pyssel! Annars så kan det vara rätt så jobbigt när det gäller att sitta och vänta på maten...
 
 
Mina absoluta favoriter på Pizza Hut är El Taco Loco och Pepperoni Lovers.... mums!!
 
 
 
Vi lyxade till det lite och tog även lite efterrätt... det var ju ändå lördag  :)
 
Nu har även ni chansen att få gå ut och äta en middag eller lunch på Pizza Hut för tre av er kan vinna presentkort på 300 kr hos Pizza Hut. Denna tävling sker på Instagram, där ni ska lägga upp er bästa solbild och tagga den med #pizzahutbambi  Jag utser en vinnare i slutet av dagen, en imorgon och en på onsdag. Ni har alltså chansen att vinna under dessa tre dagar.
 
Pizza Sun finns att äta på Pizza Hut fram till mitten av juni.
#1 - dianasdrommar

Solbilder finns det gott om, har laddat upp en av dom :) kram Diana

#2 - Fröken M

Det vore kul att få överraska killarna med lite pizza !! @frokenmela :)