bambi

Sjukdom kommer väl aldrig lägligt...
 
Usch, jag har inte mått så bra idag. Vaknade med feber och jätteont i halsen. Helt fel tillfälle att bli sjuk, fast när egentligen är rätt tillfälle att bli sjuk? Men just nu med alla prov som ska rättas och betyg som ska sättas så känns det inte som att jag har tid att ligga i sängen hela dagen. 
 
Med posten idag så kom Leahs 3-års bok. Runt varje födelsedag så gör jag en fotobok till barnen med foton från året som har gått. Man framkallar ju inte foton längre (i allafall inte vi) så då gör jag fotoböcker istället. Dessa fotoböcker till barnen hoppas jag ska bli trevliga minnen för dom när dom bli äldre. Texterna i böckerna har jag skrivit till barnen, t.ex. "här fyllde du år"... osv. För det är tänkt att dom ska ha böcker själva när dom blir lite större. Jag brukar beställa mina böcker från Fuji Direkt.
 
 
Min bästa vän just nu - vår Soda Stream. Förut när jag tävlade ut en Soda Stream i bloggen så fick vi hem en egen också. Maken tyckte "men den kommer vi ju inet använda, den kommer bara att ta plats" men jag använder den hela tiden! Jag älskar bubbelvatten och den har gjort att jag dricker mer vatten (tidigare var det mest Cola light). Sen älskar jag när det är riktigt mycket kolsyra i vattnet. Känner mig nästan beroende av kolsyra...haha....
 
P.S. Och missa inte tävlingarna som är igång (och det kommer några fler, faktiskt) så ta chansen att vinna en stekpanna från Hackmanett stort paket från Libero eller solhattar från Polarn och Pyret
#1 - Världens bästa Maria

Jag är också "beroende" av kolsyra! Kan ibland få riktiga cravings när jag bara MÅSTE ha kolsyra (helst i form av Cola Zero) och känslan när första munnen kolsyrad dryck åker ner i strupen....oslagbart! :-D

#2 - Longevity - en blogg om hälsa

Vi dricker Loka här i stort sett dagligen :P

#3 - Beatrice, en tvåbarnsmamma

Krya på dig!

#4 - Jenny - mammaliv i Nashville

Jag snodde idén om fotobok & August tycker jättemycket om att bläddra i den & se sig själv, mamma, pappa, Mally osv :)
Himla kul tycker jag! Tack för det tipset! Väldigt värdefullt för både oss & lillkillen :)

#5 - Desirée

Usch, krya på dig!

De har bilder som man ska kolla på med 3D-glasögon, ett par glasögon med ett rött och ett grönt glas. Om man har normal syn så ser man hur djuret lyfts ur bilden och ser ut att vara i luften, man ser det alltså i 3D. Men Tindra såg inte det,.

Nu blir det glasögon för hennes del, förhoppningen är att det ska hjälpa både mot hennes idag konstaterade översynthet, samt mot brytningsfelet och att hon skelar med vänstra ögat. Så det kommer vara fönsterglas i högra glaset och en viss styrka i det vänstra. Hon fick valt ut ett par hon tyckte om i alla fall =)

#6 - Fröken M

Vi skulle nog behöva en kolsyremaskin här hemma, för jag gillar bubbelvatten, men av ren enkelhet slutar det allt för ofta med att jag köper cola zero i affären istället ! ( Det är ju ändå nästan lika dyrt - OCH min största "last" )

#7 - Fia

Nån skräck är det inte. Men den är jättehemsk! Att en människa via telefonen kan manipulera andra till att göra sånt och vända dom emot varandra och inte ge alla samma information.

#8 - Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

det med fotobok varje år är ju en toppenidé! jag har framkallat kort och tänkte göra ett scrapbookalbum med dotterns första år. men detta var ju faktiskt bättre :).

krya på dig!

#9 - Ewa

Jättebra ide med fotobok! Den snor jag också ;)
Samma här, vaknade med halsont...bläää!
Krya på dig och trevlig kväll!
Kram

#10 - ✫ Fru Eriksson

Fotobok är kanon :)
Kryis Kram/Annmi

#11 - Mika

Krya på dig, hörru!

#12 - dianasdrömmar

Samma här är helt beroende av vår sodastream och bubbelvatten måste ju vara bättre än cola zer kramis och krya på dig/Diana