bambi

Somrigt rosé från René Barbier
 
Igår fick jag hem det finaste budet någonsin tror jag! Det var en stor låda full med blommor och bling-bling och i mitten låg en lika fin bag-in-box från René Barbier med rosévin.
 
 
Det är Camilla Thulin som har designat den snygga boxen och hon skickade även med en liten lapp till mig också :)
 
 
Jag kunde inte låta bli att sätta mig på balkongen och ta mig ett glas i solen. Det var jättegott och var inte för söt som en del roséviner kan vara. Rosé känns verkligen sommar och  hur snyggt är det inte att ställa fram en box full med somriga blommor? Jag spår att denna box kommer att vara en hit i sommar! 
#1 - jenny - mammaliv i nashville

Åh nu fick jag akutsug efter rosevin såhär på morgonkvisten ;)
Verkligen jättecharmig box!

#2 - Lina

Lyxigt :) Jag som äslkar Rose, ha en mysig helg, kram kram

#3 - Hanna

Åh, vilket härligt bud :)

Fina glas också, sådana har vi med ;) Vet ingen annan som har dem faktiskt. Sparade på dem i sena tonåren, till studen osv och alla är hela fortfarande.
Trevlig helg!

#4 - AnnaSC

kan man köpa en sådan box bara för att den är fin? Ska man då låta den vara med innehållet eller hälla ut... ja du frågan är om det inte är smartare att köpa en klänning istället....

Svar: Men man ska ju dricka upp det goda innehållet! Sen att boxen är så fin så är det bara ett plus! :)
bambi

#5 - Sara

Åh bara själva boxen var ju fin i sig! Jag som ofta väljer vin beroende på flaskans/boxens utseende skulle köpt denna direkt, så det blir säkert en hit :)

#6 - AnnaSC

Ja såklart är det tänkt man ska dricka det, men jag dricker inte alkohol och nej jag kommer ju inte köpa boxen jag kan ju gå in här och titta på ditt inlägg det räcker ju. :-)

#7 - Hanna

Skriver ju som en kratta, "studenten" skulle det ju stå här ovan, men det kanske du förstod? Jag gör som mina små elever, hoppar över mitten av ord :)