bambi

Torsdag
God morgon alla fina bloggläsare! Här är jag fortfarande sjuk och igår fick jag dessutom lock i örat (som fortfarande sitter i)! Vad är nu detta?? Så jag får ta mig till lättakuten hos min läkare idag och se vad hon säger. Jag har ju tidigare berättat att jag vill egentligen byta läkare för hon väcker ganska dåliga minnen (hon var den som gav mig cancerbeskedet) men min terapeut tyckte inte att jag skulle göra det. Hon sa också att det är typiskt vid post-traumatiskt stressyndrom att man undviker allt som påminner en om traumat och att det är bättre att acceptera det som har hänt istället för att undvika det.
 
 
För ett tag sen fick barnen hem lite nya leksaker från Micki (älskar att vara bloggkompis med Micki, som ni kanske ser så har barnen redan väldigt mycket saker från Micki). När man är sjuk så är det rätt så skönt med nya leksaker som kan sysselsätta barnen medan man själv tar det lugnt.
 
Barnen fick hem alfabetsklossar, vi försöker hålla uppe intresset för bokstäver så därför valde jag dessa. Jag köpte för ett tag sen alfabetsmagneter som vi har på kylskåpet och barnen älskar att bilda ord med dom.
 
Sen så blev det även en jättefin dockvagn som är något som jag tänkte att båda barnen skulle tycka är roligt (Zack önskade sig en sån för länge sen).
#1 - Annica

Svar: Ja och innan jag visste var min lillasyster befann sig, var jag panikslagen. Men hon var hemma hela dagen /-)

#2 - Malin Jenny Westman - Mamma till lilla Alice

Sv; Tack så mycket söta du ^^

#3 - Katarina

Krya på dig kram!

#4 - Elin - En trebarnsmamma

Den där dockvagnen har jag spanat in. Så himla söt! :)

#5 - Cissi - mamma till 2 prinsessor

Krya på dig

#6 - Malin

Jobbigt med lock i örat, jag får det varje gång jag blir förkyld. Inne på tredje dagen nu, går runt och är halv döv. Vilka fina saker barnen har, blev sugen på bokstavsklossarna till min fyraåring som just nu håller på att lära sig bokstäver. Krya på dig!

#7 - Na1b

Oj! Krya på dig hoppas du blir bättre! Kommer du förbi imorgon? Många vill prata betyg med dig

Svar: Jag jobbar inte på fredagar, så kanske måndag.
bambi