bambi

Bus eller godis!
 
God morgon! Snart är höstlovet slut och jag har inte hunnit med ens hälften av allt jag ville hinna med, men jag hoppas att jag hinner med att rätta och kanske börja med Zacks 5-års bok idag då jag ska vara hemma och vänta på två leveranser (där den ena är min vinst!!).
 
Barnen fick klä ut sig idag när dom skulle till förskolan. Leah ville vara en prinsess-fe och Zack ville vara Dracula. Igår kväll ringde det på dörren och det var några barn som körde "bus eller godis" (tur att vi hade godis hemma) och då sa Zack att han ville också gå runt och få godis... haha. Ja, det kan vi nog göra nästa år sa jag.
 
 
Jag målade barnen med vanliga vattenfärger i ansiktet och det blev faktiskt riktigt bra!
 
Har era barn klätt ut sig nåt nu på Halloween? Har dom kört "bus eller godis"?
#1 - Mazlin

Inget bus eller godis här men vi har haft några som ringt på igår.

#2 - Elin - Livat på torpet

Så fin dom blev! Och smart med vattenfärg.
Här hemma ska ungarna klä ut sig till polis och Thor för ikväll är det disco. Som dom längtat :)

#3 - Mika

Något som du MÅSTE hinna med är att lägga upp blondie-receptet du frestades med på instagram igår. Viktigare än ALLT ;)

Svar: Haha, ja, jag ska... väntar bara på leverans från Mathem där jag har beställt hallon. Blir så snyggt att lägga upp med några hallon bredvid :)
bambi

#4 - Malin , Gravid med tvillingar

Vilka sötnosar! :)

#5 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Melvins kompis tog med honom ut igår på bus eller godis. Vi har aldrig låtit honom göra det förut (han har iofs inte frågat heller) men igår ville han med så det var bara att gilla läget. Han klädde ut sig till ett bi/geting och så drog de iväg. :-)

#6 - storasyrran

Våra två "stora" (5 och 3 år)fick bli monster igår och vi åkte runt till mormor, gamlamormor och kusiner för att skrämmas lite. Barnen fick en slant, russin, lite godis och pepparkakor! Vi var "bara" på tre ställen men de var helnöjda när vi åkte hem igen!

#7 - Rita

Våra stora (7 och 10 år) gick "bus eller godis" för andra året. De var utklädda till katt och fjäril. :)

#8 - Helena

Dottern gick ut på "Bus eller Godis" för fjärde gången, och i år var hon utklädd till ett skelett som lyste i mörkret. Sonen är ännu för liten för Bus eller Godis, men var utklädd till spindel. Nu på tisdag ska de vara utklädda på hans förskola, så då blir det spindeldräkten igen. :)