bambi

Chokladfondant
Lördagens efterrätt blev en härligt krämig chokladfondant. Jag har aldrig gjort chokladfondant själv förut men det var ju faktiskt riktigt enkelt och sååååå gott!  
 
 
4 port.
 
200 gr mörk choklad
200 gr smör
200 gr socker
6 ägg
70 gr mjöl
5 msk kakao
 

1. Värm ugnen till 180 grader.

2. Smält smör och choklad i kastrull under omrörning.

3. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.

4. Blanda allt och tillsätt mjöl och kakao. Fördela i fyra portionsformar och grädda i ca. 8 minuter.

 
 
Jag gjorde mina i små portionsformar från Pyrex och ni vet väl att dessa är med i det stora lyxiga paketet från Pyrex som man kan vinna??
 
#1 - Lina

Smarrigt, kram kram

#2 - Camilla

Åh så gott! Måste testa detta recept när jag får hem min vinst från Pyrex (hurra!) :D

#3 - Motvilliga Mamman

Jag dör så gott. Detta ska testas till helgen. //chokladberoende

#4 - Carolina

Mums så gott!

#5 - linda honkala

det är ju vansinnigt att trilla in på din blogg när man sitter i soffan. Blir sugen på ALLT haha

#6 - Kristin // The Chocolate Box

Det är faktiskt något jag aldrig gjort heller.. Konstigt med tanke på hur chokladtokig jag är ;)

#7 - Sandra Svensson

Åh va gott det såg ut! Det måste jag prova jag med snart!

#8 - emma

Vad gott!

#9 - Annie

Har du verkligen provat receptet?? Det blev ju jättemycket!! Jag fick fylla 15 muffinsformar oxå. Gott var det hur som helst :)

Svar: Ja, men dom formarna som jag har är ju rätt så stora. Så visst blir det rätt mycket :)
bambi