Christmas feelings

 
Igår damp det ner en ny bok till barnen i brevlådan (jag hade glömt att avbeställa månadens bok i Barnens Bokklubb) och jag läste den för barnen igår kväll vid nattning och det var faktiskt jättemysig. Jag har kommit in i julstämningen lite och barnen pratar en del om julen och tomten. Zack hade frågat maken igår (igen!) om tomten verkligen fanns... det verkar som om han funderar mycket på det där (maken ljög och sa att han fanns).
 
Jag tror att jag ska börja julpynta lite hemma snart... i allafall i helgen. När tänkte ni börja julpynta?
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Helena - mamma till Eskil o Selma
2013-11-19 @ 08:33:04 Blogg: http://tausert.wordpress.com

Jag är en juljunkie av RANG, har så mycket julsaker! brukar pynta från första advent, maken är inte lika entusiastisk som jag men han sa härom dagen att han längtar till december så vi får sätta upp lite lampor!
I år ska vi ta en gran från tomten, gjorde det för två år sedan, den barrade knappt så vi tar nog in den tidigare i år :-)

Suss
2013-11-19 @ 09:03:03

Tänkte åka & handla blommor idag & då slunker nog jullökar och rumsgran med hem :) Jag tar fram adventslådan och ljusstakarna i helgen, ställer allt på ett bord och börjar placera ut det nästa vecka, längtar!!!!

tindra
2013-11-19 @ 09:27:22 Blogg: http://tindraohara.blogg.se

Detta paket beställde jag hem till Matteus, så mysigt med julböcker & sagor. Vi är riktigt sugna på att börja julpynta här också, någon vecka till väntar vi, lagom till 1:a advent.

Världens bästa Maria
2013-11-19 @ 10:00:06 Blogg: http://mariajohanssons.blogg.se

Grannarna har börjat sätta upp ljusslingor på balkongerna så jag funderar på att göra detsamma till helgen. Resten väntar jag nog någon vecka med men mest för att jag inte orkar och för att jag måste storstäda först :-D

Fröken K | svensk amatörfotograf i Oslo
2013-11-19 @ 10:21:55 Blogg: http://facutvivas1.wordpress.com

Under både denna och min förra graviditet snöade jag verkligen in på det där med jul. Jag kan knappt vänta med att pynta, men väntar nog tills jag blir mammaledig första helgen i december. DÅ ska jag pynta och mysa hela dagarna samtidigt som jag räknar ner dagarna till BF! Wii!

Elin - Livat på torpet
2013-11-19 @ 10:31:02 Blogg: http://www.elinteg

-Jag brukar i vanliga fall börja julpyssla lite nu. Men än har inte dom där rätta julkänslorna kommit. Kanske beror det på det regniga trista vädret ute? Men en liten julblomma har det blivit och utebelysningen ska kommas på plats i veckan i alla fall :)

arasen
2013-11-19 @ 10:45:41 Blogg: http://arasen.blogg.se

Vi hade tänkt att börja i helgen, men maken fick nåt ryck igår och tyckte att vi skulle börja redan då..

Tessa i höghuset
2013-11-19 @ 18:38:11 Blogg: http://femitio.blogspot.se

Jag är rabiat motståndare mot att börja julfix innan advent, så än så länge fokuserar jag på hösten :-).

Till advent tar jag fram ljusstakarna men börjar inte julpynta förrän Lucia eller så. Men i år vet jag inte om jag har så stor lust alls, låter nog ungarna bestämma över pyntet.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










Beauty Planet