bambi

Har ni en Turtles-fan där hemma?
 
Jag har blivit inbjuden till ett roligt barnevent med Turtles på söndag med en massa godis och roliga överraskningar. Såna här event brukar barnen ha väldigt väldigt roligt och nu har jag möjlighet att dela ut fyra biljetter till någon av er! 
 
Det är på söndag kl. 10 på biograf Grand i Stockholm. Så om ni vill vinna biljetterna, lämna en kommentar till detta inlägg med en kort motivering om varför just du vill vinna. På torsdag utser jag en vinnare.
#1 - Ida-Maria

Jag blev oxå bjuden på detta vet inte om Lykka tycker om Turtles. Gör Leah det? Visst gillar hon bio men just Turtles...Hmmm...

Svar: Jo, men Leah brukar gilla det Zack gillar... så ibland leker dom med Turtles tillsammans så vi tänkte gå allihopa.
bambi

#2 - Anonym

Hej.
Jag skule vilja vinna detta så att jag och min dotter kan åka tåg till Sthlm och ge dessa till hennes bästa vän som är alldeles tokig i turtles!

Mvh Linnea [email protected]

#3 - Julia

Jag har en kille på fem som älskar dom han skulle bli så glad, han skulle verkligen bli glad för lite egen tid med pappa så dom hade fått gå isåfall :)

#4 - Jessica Sundberg

Jag har två glada underbara barn som skulle bli ännu gladare om de fick gå på ett sånt här roligt event! Det skulle dessutom glädja även mig om de får hitta på nåt skoj nu när mörkret och kylan sveper runt oss!

#5 - Ina

Detta hade mina små tyckt varit så kul men tyvärr bor vi inte i Stockholm (ska själv dit i jobb på måndag dock...) MEN min bror och hans familj bor i vår huvudstad och jag skulle tycka det vore såå kul att kunna vinna detta å deras vägnar, tänk vad glada de skulle bli. En lite för tidig julklapp liksom.
Kram Ina

#6 - Therese

Minstingen Love har sett turtles på tv eftersom storebrorsan gillar dem. Turtles på grand skulle bli en perfekt biopremiär för honom. Lagom långt och lagom spännande:)

#7 - Mette

Åh, vad jag önskar vinna detta så jag och Jack kan åka iväg på egentidsmys i Stockholm. Han blev storebror för några månader sedan och det hade varit fint att vara bara vi två lite :) dessutom älskar han turtles och önskelistan till tomten är lång med en massa turtles prylar :) håller tummarna!

#8 - Elin - Livat på torpet

Fick också den inbjudningen och det är såna här gånger jag känner att jag bor på tok för långt bort jämt!

#9 - Suss

Har svårt att ta mig till huvudstan på Söndag men lycka till alla andra tävlande med turtlesfans där hemma :)

#10 - Annsofie

Hej! Jag å min son skulle ju bli överlyckliga över att få vinna biljetter till en sån rolig tillställning. En så tapper å duktig 4 årig kille skulle behöva piggas upp efter 1,5 vecka avklarad öroninflammation och vattkoppor.😊 kram

#11 - Jessica Olofsson

Min son skulle bli så lycklig att få göra något som är speciellt för honom. Det har varit mycket den senaste tiden och inte allt på hans villkor så att få överaska honom med detta vore super.

#12 - Emelie med Hugo&Vilma

Turtles var min mans STORA idoler när han var liten. Nu har han även presenterat dem för sonen 6 år. Skulle vara superkul att få ta med hela familjen på söndagen och gå på detta!

Hälsningar,
Emelie

#13 - Emelie

Älskade Turtles när jag var liten! Min pappa gick till H&M och köpte en Turtles-tröja till mig, första och sista gången han köpte barnkläder typ. Kassörskan blev upprörd när han erkände att tröjan var till en dotter, inte en son för "tjejer gillar inte turtles, köp något annat!"...Men jag fick tröjan iaf och använde den tills den gick sönder.

Min dotter har också börjat gilla turtles nu (fast vi har olika favoriter) så det vore kul att gå på det här med henne!

#14 - Carina s

Om en vecka ska jag åka från min lilla kille i två hela veckor. Det kommer bli urtufft. Vore så mysigt att få gå på nåt riktigt mysigt tillsammans innan. Nåt han aldrig skulle få uppleva annars. Sånt som vi vanliga läser om man aldrig får gå på själva. Har sett att många vill ha två biljetter, kanske kan du dela upp dem o dra två vinnare?