bambi

Hur många banor finns det i Candy Crush?
 
 
Jag är på allra sista banan på Candy Crush. Känns lite sorgligt så jag vet inte om jag verkligen vill klara den. Jag vågar inte tänka på hur mycket tid jag har lagt på det här spelet men det är så jäkla beroendeframkallande och roligt. Men vad ska jag göra när jag har klarat av bana 500? Jag tror att jag kommer att få abstinensbesvär... 
 
Var hittar man Candy Crush detoxen?
#1 - Annika

Va, finns det ett slut? Jag vet vad du pratar om, är själv på 334.
Det går inte att låta bli.
Ha en bra söndag.
Annika

#2 - Nana

Oj 500! Grattis! Kanske finns något nytt spel :)

#3 - KarinM

God morgon!
Jag tror man kan fortsätta spela på facebook men inte på telefonen. Eller det kanske är där du är redan nu? Jag vet inte. Det är min syster som har kommit väldigt långt och nu bara kan fortsätta på facebook. Mvh / En som är väldigt nöjd över att ha klarat stadie 197 där jag satt fast i en vecka.

Svar: Ja, det är där jag är nu. Tror att det bara finns 420 banor på telefonen eller nåt sånt....
bambi

#4 - Frida

När man har klarat alla banor och inte vill sluta spela då försöker man få tre stjärnor på alla banor istället.

#5 - Martina

I DID WARN YOU!! Haha
Men lugn du, snart nog så kommer det en uppdateringar att du får fler banor hehe

Svar: Jag hoppas det! Men jag vet att det var länge sen dom la till fler banor. Dom hade kanske tänkt sluta vid 500?
bambi

#6 - Alfva

Jag gav upp Candy Crush för ett tag sen när jag hade fastnat på 270 någonstans men råkade istället installera Candy Mania. Första 20 banorna saknade jag mitt CC men nu är jag helt såld på CM istället och tycker de banorna är mycket roligare.

Annars är ett tips att spela bana 252 tills du får fysisk smärta i fingrarna. Man behöver 15 000 poäng för att klara banan, igår när jag hade tråkigt med det sjuka barnet så körde jag till 8,4 miljoner. Nu kan jag nog kräkas på det spelet.. ;)

#7 - Camilla

Oj, så det finns en sista bana? Jag lär aldrig nå dit även om jag är candy-beroende, fastnar på var och varannan bana ;/