bambi

Lördag
 
Dagen idag har spenderats hemma mest, en liten sväng till affären bara. Tänk att man ska få dåligt samvete bara för att man inte är ute och leker med barnen på helgerna. 
 
Det är lördag, så det blev lördagsgodis. Leah valde chips och Zack valde lite lösgodis. Dom delade med sig så fint med varandra, det händer ju inte allt för ofta....
 
Dom har tittat en massa på film, bland annat Lilla Anna och Långa Farbrorn. Den filmen gillar jag  :)  Jag har bakat och vi har ätit gott. Det har varit en härlig lördag helt enkelt.
#1 - Lina

Visst e det sjuk att man får dåligt samvete för man inte går ut m barnen...men varför ska man ha det? Men jag e lika dan, försöker iaf alltid göra nåt med O på helerna, minisats eller nån lekpark.... ha en mysig kväll, kram

#2 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Jag har alltid låtit mina bestämma själva. Ibland har vi varit inne en hel dag trots strålande sol och ibland var vi ute och hoppade i vattenpölar i spöregn.

#3 - Erika

Ständigt detta dåliga samvete! Har ja inte spenderat i princip hela dagen med mina barn får jag megadåligt samvete! När jag var liten var det typ ingen som aktiverade eller lekte med mig! Jag fick leka själv alternativt göra vad mina föräldrar gjorde. Curlar vi i vår generation, eller var våra föräldrar extremt opedagogiska eller rentav ointresserade??