Lördag

 
Dagen idag har spenderats hemma mest, en liten sväng till affären bara. Tänk att man ska få dåligt samvete bara för att man inte är ute och leker med barnen på helgerna. 
 
Det är lördag, så det blev lördagsgodis. Leah valde chips och Zack valde lite lösgodis. Dom delade med sig så fint med varandra, det händer ju inte allt för ofta....
 
Dom har tittat en massa på film, bland annat Lilla Anna och Långa Farbrorn. Den filmen gillar jag  :)  Jag har bakat och vi har ätit gott. Det har varit en härlig lördag helt enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Lina
2013-11-09 @ 21:22:25 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/liniz

Visst e det sjuk att man får dåligt samvete för man inte går ut m barnen...men varför ska man ha det? Men jag e lika dan, försöker iaf alltid göra nåt med O på helerna, minisats eller nån lekpark.... ha en mysig kväll, kram

LILITH - Boktokig mamma med borderline
2013-11-10 @ 10:54:49 Blogg: http://www.lilith.se

Jag har alltid låtit mina bestämma själva. Ibland har vi varit inne en hel dag trots strålande sol och ibland var vi ute och hoppade i vattenpölar i spöregn.

Erika
2013-11-10 @ 18:08:55

Ständigt detta dåliga samvete! Har ja inte spenderat i princip hela dagen med mina barn får jag megadåligt samvete! När jag var liten var det typ ingen som aktiverade eller lekte med mig! Jag fick leka själv alternativt göra vad mina föräldrar gjorde. Curlar vi i vår generation, eller var våra föräldrar extremt opedagogiska eller rentav ointresserade??

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet