Önskelistan för dom små

Jag fortsätter lite på jultemat här på bloggen och är med och tävlar om att vinna julklappar till barnen hos Stor och Liten genom att publicera deras önskelista. Jag skulle tjuta av lycka om jag vann dessa fina julklappar till barnen:
 
 
Högst upp på Zacks önskelista finna detta coola Lejontempel från Lego Chima. Han kan sitta och leka och bygga med lego i timmar. Han fick en Lego Chima-tidning för ett tag sen och har pratat om Lego Chima ända sen dess. 
 
Barnen älskar spel här hemma så Ghost Tower som har blivit utsett till årets barnspel 2013 och som är ett samarbetsspel verkar verkligen toppen! Spelet rekommenderas från 5 år, perfekt för Zack och hans kompisar.
 
 
Ett nytt spel till barnens Nintendo står högt upp på önskelistorna. Gärna ett pedagogiskt spel. Zack är superintresserad av bokstäver och hur man ljudar dom och då tror jag att just Josefin Magi i Sagolandet är perfekt! Det utsågs dessutom till årets barnspel vid Spelgalan.
 
En egen surfplatta till barnen som är stötsäker och som kommer med förinstallerade spel är något som JAG önskar till barnen för då får jag ha min dator ifred! Båda barnen älskar att spela spel på internet och se på tv-serier och film på nätet och då är ju detta verkligen den perfekta julklappen. Då hoppas jag VERKLIGEN att tomten har en Kurio 7S i säcken till barnen, jag skulle nog gråta några glädjetårar då!
 
 
Sofia den Första är en favoritserie för Leah så jag vet att hon skulle bli överlycklig att få en alldeles egen Sofia. Leah älskar dessutom djur så denna figur med tre stycken djur är perfekt till henne.
 
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet