bambi

Premiär för vinteroverallerna
 
Ja, idag blev det premiär för vinteroverallerna för barnen. Zack kan fortfarande ha sin Didrikssons overall från förra året men han har nya vinterstövlar från Reima. Leah fick ärva hans gamla vinterstövlar men har en ny overall från Racoon. Hon var lite busig imorse och började springa och skratta varje gång jag skulle ta kort så därför är hon lite suddig på bilden. Men tänk att det dröjde så här länge innan barnen behövde overaller och jag vet att det fortfarande är många barn som inte har overaller än. Har ni börjat med vinterkläderna ännu?
 
Gårdagen var riktigt tung på flera olika sätt. Får se om jag får ihop ett inlägg om gårdagen ikväll... idag ska jag till terapeuten så då kanske det är lite lättare efter det.
 
Min vän Natali har flyttat till egen domän och fixat ny deisgn och allt. Superfint blev det, kika gärna in i hennes nya blogg.
#1 - Bee

Bor i Stockholm och har inte satt på overallen än, vi har haft en otroligt härlig höst :-))

#2 - Madeleine

Vilka fina overaller! Sonen har haft en Didriksson overall två vintrar men i år var den för liten. Så i år blev det faktiskt en ellos overall, hoppas att den är bra!

#3 - Linda

Bor i Göteborg och här har vi ännu inte invigt vinteroverallen. Känns jättekonstigt, förra året tror jag vi hade snö vid den här tiden.

Ha en fin dag och lycka till hos terapeuten!

#4 - Alfva

Mina fick också ta på sig overaller imorse för första gången, men jag kör på slit och släng (dvs gamla) tills dess att snön kommer så de nya inte förstörs i onödan än. Didriksons är ju grymma så att de räcker över flera säsonger - vi har bara haft det men äldsta ska göra Reimatec premiär sen!

#5 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Tack finaste ! Vi ses ikväll <3

#6 - frida

här har vi minusgrader så här uppe åkte vinterkläderna på för flera veckor sedan :)

#7 - maya

nej inga vinterkläder mer än termobyxor någon enstaka dag/morgon
men det behövs ju när man bara har tunna tajts under.
inte slita på vinterkläderna nu!

#8 - Hanna E

Vi kör med fodrade galonställ till båda barnen och de klarar rätt bra när det är runt nollan. Igår fick dock äldsta ha raggsockar i sina fodrade stövlar för att klara sig när de skulle på utflykt under dagen och vara ute i princip hela tiden (eller vara i ouppvärmt utrymme).

#9 - Ejkej

Här har vi invigt overallen idag, det har varit runt -6 hela veckan och nu var det väl dags. Jag drar ut på overall i det sista för att ha något att ta till även när det går nedåt -25 eller tom -30. Dessutom vill jag inte nöta för mycket vilket det lätt blir innan snön kommer.