Saffransveckan är slut!

 
Bloggen har varit gyllengul den senaste veckan och det har verkligen fått mig i julstämningen. Veckan har bjudit på många nya goda bakverk. Jag bakade mazariner för första gången och jag är riktigt stolt över dom!
 
Saffransmazarinerna var nog mina favoriter denna vecka, men jag gillade även saffranskladdkakan och saffranskakan med kanelkrisp. Vackrast (men även väldigt god!) var nog saffranskakan med vit chokladganache. Gamla favoriterna saffranskaka med mandelmassa och äpplen och saffranskaka med chokladglasyr är något som jag definitivt vill baka igen, kanske närmare jul. Men det blev ju inte bara mjuka kakor, det blev även småkakor - saffranskakor med choklad.
 
Jag hoppas att ni har gillat saffransveckan och att ni har mycket inspiration inför julen nu! Har ni haft någon favorit under veckan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Beatrice, mamma till Robin och Jennifer
2013-11-25 @ 09:50:29 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/

Jag har iofs bara bakat saffranskakor med choklad, och dom var goda. Men jag är riktigt sugen på att även prova saffranskladdkakan :)

Amandas jul
2013-11-25 @ 11:43:23 Blogg: http://amandasjul.blogg.se

Veckan gick på tok för fort ;) Men du ska väl baka mer julrelaterade grejer antar jag? :) Jag är lite sugen på mazarinerna..

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet