bambi

Tävling: Vinn biljetter till barnboksevent!
 
Jag har blivit inbjuden till en barnboksförfattarkväll den 20 november. där det utlovas höstens nya barnböcker, mingel och en stor lyxig goodiebag. 
 
Vill ni också gå på detta härliga event? Jag har fått två extra biljetter att tävla ut till två av er läsare! Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg och berätta varför just ni vill gå. Vi kanske ses där?
#1 - maria

Nytt försök att tävla hos dig...hittills utan framgång...:)
5,5 åringen har precis börjat läsa hela ord. 3,5 åringen älskar ord och siffror. Böcker är en stoooor del o vårt liv så ett bokevent vore perfekt!
Ps: just nu läser vi Lilla Huset på Prärien böckerna på kvällarna. Sentimentalt och barnen lyssnar med stora ögon,

#2 - therese

Hej!
Varför jag vill gå? Älskar böcker och älskar att läsa, för mig själv och för barnen. Ljuvligt att se hur åttaåringen gått från att traggla sig igenom till att ibland ta fram och läsa för lillebror. Man kan alltid behöva ny input på vad som finns i nyheter dock och vad som är lämpligt för olika åldrar.

Böcker är det enda man inte kan få för mkt av och det skulle dessutom vara en liten bonus att få lite "egentid" som är ganska sällsynt just nu, ihop med andra "bokälskare".

Håller tummarna!!!

#3 - Jessica

Jag och barnen är bokmalar, och behöver ny inspiration!
Jag jobbar på förskola, och böckerna som finns på förskolan har vi läst hundra gånger, så lite inspiration till jobbet behövs också, jag vill köpa in nya böcker som stimulerar barnens inlärning på annat sätt!

#4 - Rosie

Åhhh,skulle så gärna vilja gå. Vi brukar så ofta låna böcker på vårt bibliotek,vi köper för sällan. Skulle vara så lyxigt att få en stunds inspiration och såklart en fin goodiebag till min 4-åring. Vi läser varje dag,men i lånade böcker mest. Lyx med nya EGNA böcker helt enkelt:-).

#5 - Jennie

Det skulle jag vilja gå på av olika anledningar! Vi läser för både Edvin 5 år och Olle 9 månader varje kväll, ibland var för sig och ibland tillsammans hela familjen, bland det mysigaste som finns är att sitta i sängen med båda barnen och lyssna när pappa läser! Böckerna börjar vi kunna utantill nu och det skulle vara roligt med nya och tips på nya.

Men helt ärligt skulle det vara jätte jätte roligt att få gå på ett event och se hur det är också :-)

#6 - Jessica sundberg

Jag och barnen älskar att läsa och ny inspiration är alltid välkommet
,

#7 - Jessica Olofsson

Skulle så gärna vilja gå, vi är riktiga bokmalar här hemma och vi avverkar barnböcker i en rasande takt. Så ny inspiration vore så välkommen. Hoppas verkligen på tur denna gång.

#8 - christina olsson

Det vore väldigt kul att få vinna för vi älskar att läsa böcker.

#9 - Anna

hej!
Jag vill gärna gå för att få lite ny inspiration till barnböckerna. Min dotter älskar att läsa och höra på saga. Egenligen är det inte så viktigt VAD man läser, jag läser ofta högt ur recepttidningar och min man läser högt ur Clas Ohlsson katalogen. Men nu när hon snart fyller 3 så kanske dessa "böcker" inte passar längre....Hehe..

#10 - Emelie med Hugo&Vilma

Åh, jag VILL verkligen läsa mer för barnen än vad jag gör idag! SKulle ju vara oerhört inspirerande och härligt att få gå på detta event. Vi har massvis av böcker hemma, men på något vis så blir det inte så ofta vi sätter oss och läser dem....

Hoppas biljetterna landar hos mig.

Hälsningar,
Emelie med Hugo&Vilma

#11 - Oscar Bjurhammer

Har börjat att plugga svenska på Universitetet och läser just om barnlitteratur.
Skulle för mej vara pricken i!

#12 - cecilia

jag har läst för min dotter sedan hon var 6v (ja! det är faktiskt sant) och det har alltid varit vår lilla stund oavsett var vi har befunnit oss. nu sedan ett otroligt tung år är den ännu viktigare för oss båda. jag skulle så gärna vilja ha en massa nya tips. vi har i dagarna läst ut den sista lasse-maja boken och jag vet inte riktigt var vi skall ta vägen om vi inte skall ge oss på ytterligare en deckarserie.

#13 - Mia Fernando

Sonen är snart 1,5 och ÄLSKAR böcker. Just nu är Gruffalo-böckerna och Stina Wirsens böcker favoriterna. Jag skulle gärna överraska min pappaledige make med något så kul som dessa biljetter! Hoppas på vinst!

#14 - Carina

Llll. Ä. Ssssss. a. Läsa. 6-åringen hemma ljudar hela dagarna, försäker läsa på allt han ser. Vi läser med, uppmuntrar och stärker. Snart, mycket snart har han knäkt koden. Det är så underbart. Och roligt. Men jag hoppas att jag får läsa högt länge än. Nya, fina böcker. :-)

#15 - Ellen

Skulle vara toppen och få gå på ett sådant evenemang. Få inspiration på fler intressanta böcker och sluka tillsammans med min son.

#16 - Ellen

Skulle vara toppen och få gå på ett sådant evenemang. Få inspiration på fler intressanta böcker och sluka tillsammans med min son.

#17 - Camilla Bergman

Författar drömmar, det har jag. Läser godnattsagor och ser fram imot när barnen har läslexa.
Jag mår bra av illustrationerna i barnböckerna, ritar ofta själv.
Skulle vara underbart att få vara omgiven av sagor, berättelser och bilderna.

#18 - Sanna

Min dotter på knappt tre år har senaste tiden blivit otroligt intresserad av bokstäver och ord. Hon pekar på bokstäver och säger ett ord eller namn som börjar på den bokstaven. Även engelska språket har seglat upp som ett intresse och hon vill gärna att man översätter. Som hennes mamma tycker jag självklart att det är superroligt och vill gärna uppmuntra henne med pedagogisk litteratur. Men hur!? Önskar att jag var lärare som dig och visste hur man på bästa sätt förmedlar kunskap till barn och vilka böcker som uppmuntrar till lärande. Är därför i akut behov av inspiration och skulle mer än gärna gå på dett event!

#19 - Herman

Vissa kvällar öppnas dörren till sovrummet och min hustru tittar in & frågar:
Har ni läst?
Nä, vi ser på film.
Men det är viktigt att läsa för språkets skull.
Ja, men nu ser vi på film. Vad spelar det för roll?

Så för att överraska min hustru, för det ligger väl som vanligt något rätt i det hon säger, vill jag vinna biljetter till Barnbokseventet. Som hon skulle bli förvånad😆

#20 - Gunilla Egelstad

Min önskedröm sen flera år
Om jag någonsin chansen får
Är att skriva en barnbok
Och därför om jag är klok
Vill jag vinna dessa biljetter för inspiration så klart
Skulle åka till Kulturhuset i full fart..
Och få massa bra iddeer och bara av denna kväll njuta..
Skulle nog inte kunna låta bli att högt glädjetjuta..

#21 - Annica

Min dotter älskar att läsa böcker från bebisböcker, barnböcker och även min ungdomsböcker..
Därför skulle jag vilja vinna för jag brukar läsa för min dotter när hon är sjuk eller inte ha någon ork att läsa själv.

#22 - ida-maria

Hej, det här låter som något för mig.

Jag vill gå på detta då det skulle ge mig inspiration till mitt yrke eftersom jag är lärare (jobbar iofs som fritidspedagog just nu) och jobbar mycket med sagor och berättelser med mina elever men även privat då min dotter har fattat intresse för sagor nu. Hon älskar att gå till biblioteket, att läsa, hitta nya böcker. Personligen har jag älskat böcker sedan jag var barn och mitt pappa introducerade biblioteket för mig när jag var i 7-års åldern så detta vill jag spinna vidare till mina barn!

#23 - Anonym

Jag vill verkligen gå :) Älskar att läsa för mina barn och dem älskar att höra sagor och berättelser. Skulle vara härligt med inspiration i barnboksdjungeln. Kanske vi ses där! Med vänlig hälsning, [email protected]

#24 - Carl-Henrik Gustavsson

Varannan kväll läser jag och varannan min fru.
Våra gamla böcker och sånt som är skrivet nu.
Sonen somnar i nya äventyr varje kväll.
Kanske är det just därför som han är så verbal och snäll.
Inspiration och kunskap vill vi såklart skänka vår lille prins.
För han är det bästa som finns.
/Bokpappan

#25 - Jessica

Hej!
Är gärna med och tävlar!
Sonen som är 2 år börjar så smått intressera sig för böcker och jag skulle så gärna vilja få mer inspiration och tips och fortsätta att uppmuntra min son till att intressera sig för böcker :)

#26 - Jimmy Olsson

Skulle vara super kul att gå till barnboksförfattarkväll tillsammans med min svärdotter.
Hon har gett mig tre underbara barnbarn som jag älskar att läsa böcker till.