bambi

Tävling: Vinn ett stort lyxigt kit från Pyrex, värt över 1000 kronor!
Pyrex har lanserat fem klassiska sagor i en ny modern tappning på sin hemsida, www.pyrex.se. Förra tävlingen handlade om Rödluvan men denna gång är det Törnrosa som dom har gett en ny twist!

 

Här kommer ett smakprov ur sagan Törnrosa:

 

 
 

Vill ni veta hur sagan slutar får ni gärna kika in här: http://www.arc-international-cookware.com/se/contespyrex/toernrosa där ni också hittar hela Pyrex sortiment och massor av smarriga recept.

 

Här kommer ett av mina recept som är inspirerad av Pyrexs moderna Törnrosa-saga, chokladkaka med vit chokladganache. Den här är så sagolikt god att den skulle kunna få mig att vakna upp ur vilken djup sömn som helst!

 

 
 

Nu är det er tur att ta en bild på er magiska favoritmaträtt som är inspirerad av Pyrexs Törnrosa-saga! 

 

Vinnaren får hemskickat ett lyxigt kit från Pyrex med bakprodukter från höstens nyhet Flexi Twist, Metall Classic och andra Pyrex-klassiker till ett värde av över 1000 SEK.

 

 

 

Tävla gör ni genom att:

1. Ta en bild på din bästa maträtt, inspirerad av Törnrosas magiska värld.

2. Lägg upp bilden på Instagram (du måste ha öppen profil under tävlingsperioden) och hashtagga med #pyrexsverige och #pyrextörnrosa

3. Tävlingen avslutas den 13 november.

 

Lycka till!

#1 - Josephine-Mamma till Elika & Nick

Nu håller jag mina hårt!! Skulle bli så glad om jag vann detta & för att inte tala om barnen :-) dem gillar precis som mig att baka & är nästan alltid med när det ska bakas :-)

#2 - Kylie Larsson

Hej hej :) Jag har lagt mina på Instagram under namnet kylielarsson

tack!!

#3 - Heidi Larsson

Herregud vilken tävling!! Hur har jag kunnat missa den? Hinner jag vara med? Jag har öppnat mitt Instagramkonto och följt dina direktiv - så nu håller jag tummar och tår allt vad jag kan!

@heidilarsson
Heidis Cupcakes =)

#4 - Hanna Fornhem

Jag tog fasta på det där med "Vad är det för utsökt doft som fyller rummet" när jag lagade musslor med mycket saffran, chili och vitlök :)

Må gott!