bambi

Bloggmiddagen 2013
 
Igår kväll var jag på den supertrevliga bloggmiddagen som Anna och Ewa anordnade för oss bloggerskor. Jag var även på bloggmidagen förra året men jag minns hur jag inte mådde så bra just då. Jag hade precis börjat med min anti-depressiva medicin så allt var inte på topp men middagen gav mig lite extra energi.
 
I år så mår jag ju mycket bättre så jag kunde verkligen njuta fullt ut och det var så underbart att få umgås med alla bloggvänner. Det är så roligt för att nu för tiden så kan jag gå ensam på events för jag träffar alltid på nån annan bloggvän som jag kan umgås med och ha trevligt med. Jag har verkligen fått en massa nya vänner via bloggen.
 
Min bordsgranne var Annika, som också är toppbloggerska här på Allt för föräldrar, vi har setts flera gånger men aldrig suttit ner och pratat med varandra så det var jättetrevligt att få lära känna varandra lite grann.
 
Middagen hölls, precis som förra året, på den libanesiska restaurangen Sahara på Olofsgatan. Det är alltid lika gott med libanesisk mat och alla dess röror.
 
 
Vi kom alla hem med inte mindre än TRE proppfulla goodiebags (varav en innehöll en SodaStream!!) och fyra vinster var. Wow, va dessa tjejer hade ordnat och fixat!  
 
 
Men jag gick absolut inte dit för alla goodiebags, förra året så tackade jag ja till bloggmiddagen utan att veta att vi skulle få nån goodiebag. Jag ville ju bara träffa andra bloggerskor och äta och dricka gott.
 
Det blev blonda bordet vid vårt bord (haha!) med Annika, Kin, Jenny, Lina och Annelie.
 
 
På andra sidan om mig hade jag Britta som jag träffar då och då på alla events  :)  Hon vann ett "obligatoriskt" startkit för gelnaglar.
 
En supertrevlig kväll där man verkligen inte behövdes skämmas när man fotade maten eller höll på med mobiltelefonen för att uppdatera instagram. Skönt att känna sig normal ibland också  ;)
 
Tusen tack till Ewa och Anna som ordnade allt!
#1 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Åh nästa år måste jag ordna så att jag också kan vara med!

#2 - TUMADRE

Så fint ordnat! Hoppas ni alla hade en fantastiskt trevlig kväll! Att döma av bilderna, så ser det i alla fall ut som det...

#3 - Fnulan

Åh ville med va med ... mest för att träffa dig såklart!

#4 - Julia

Ja visst var det helt sanslöst med alla goodiebags. Precis som du så tackade jag också ja förra året innan tjejerna kom på idén med goodiebags :)

#5 - lina

Ja det var verkligen så trevligt ;) Å kanske e det så blondes have more fun? vi hade ju riktigt trevligt vid vårt bord, kram kram

#6 - mittfinaliv

Ser ut som det var super trevligt :)
Funderar på att gå på olika tillställningar nästa år, men känner lite som du gjorde förra året. Lite eller ganska jobbigt att gå när man inte känner någon.
Ha en fin kväll.

#7 - Kin

Kul att få träffa dig! Kraaaam

#8 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Låter verkligen som en toppen kväll som Anna och Eva ordnat.

#9 - Marlene

Kul att få prata lite med dej poch tack för trevligt sällskap under middagen. Roligt hade vi iaf :-)

#10 - Tjejmorsan

:) Tack för att du kom <3

#11 - Jenny

Riktigt rolig kväll med många skratt och god mat! Kram

#12 - JUNITJEJ

Vilken trevlig blogg du har!
Vad roligt med en bloggmiddag! Själv har jag aldrig mött några bloggare IRL.

#13 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Kul att du var med i år igen även om vi inte hann prata något.

Och du, hälsa Fnulan att jag såg hennes kommentar en bit upp *S*

Kram

#14 - SoffiZ

Vilken underbar middag det var :)

Synd att man knappt pratade med fler än de man satt jämte. Kram