bambi

En ovanligt frisk höst
Denna månad tror jag att jag kommer att få en hel månadslön. Första gången på evigheter. För antingen så har jag varit föräldraledig en viss procent eller sjukskriven en viss procent eller så har det varit vab eller så har jag själv varit sjuk.
 
Men barnen har varit ovanligt friska denna höst. Dom kanske har redan haft alla sjukdomar så det räcker nu? Det kan man ju hoppas i allafall...
 
Nej, men jag tror faktiskt att det beror på en regel som vi har infört: att alla ska tvätta händerna när dom kommer hem. Nu behöver vi inte säga till barnen längre, utan dom själva och tvättar händerna. Det tror jag hjälper en hel del faktiskt.
 
Men sen så Instagrammade Linda om hur hon hade köpt D-vitaminer och magnesiumtabletter och då gick jag faktiskt också och köpte. Jag är så trött hela tiden och jag hoppas att få bli lite piggare med hjälp av dessa. Så vi får hoppas att magnesiumtabletterna ska göra att barnen sover i sina egna sängar....
 
Ha en fin fredag!
#1 - Linda-Matstugan

Ha Ha, jag väntar också på att Magnesiumtabletterna ska få barnen att sova i egna sängar:-) Jag har ätit tabletterna i 5 dagar nu, så bör nog ske när som:-)

#2 - Therese

Åh vad jag önskar att mitt magnesium- knaprande skulle hjälpa mot trötthet. Men icke:(:( har ätit många veckor nu.