bambi

En runda på stan, en trevlig lunch och en rolig överraskning!
 
Hej alla fina bloggläsare! Det har varit en underbar dag med en stor överraskning om att jag vann en stor vinst, som kommer redan imorgon så då får ni se! Men jag är så otroligt glad över vinsten. Jag brukar bara vara med och tävla om sånt som jag verkligen vill vinna för jag känner att om det är något som jag bara vill ha lite grann så är det bättre om någon annan vinner det.
 
Dagen har spenderats tillsammans med Natali. Vi promenerade lite runt stan, kikade in på Marimekko bland annat. Dom har så fina barnkläder (Zack har en tröja därifrån som jag tycker är så fin!) men dom är lite dyra. Jag gillade strumpbyxorna men prislappen på 355 kronor gjorde att det inte blev något köp.
 
Natali bjöd på en jättegod linssoppa med surdegsbaguette till lunch. Riktigt gott och enkelt att göra! Jag ska nog testa att göra linssoppa nån dag själv, det är ju så gott med soppa nu på hösten.
 
 
Det blev ett köp i allafall och det var doftstrån med en härlig doft av jasmin. Ni kanske minns att jag hade en jasminplanta på balkongen i somras? Jag saknar den doften lite men nu får jag njuta av den igen...
#1 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

mmm, alldeles för dyra strumpbyxor.