bambi

En skillnad mellan generationer?
 
Jag minns för några veckor sen när iOS 7 kom till iPhonesen. Alla mina elever snackade direkt om den på morgonlektionen. Den var så häftig, osv osv. Alla hade uppdaterat sina telefoner direkt, under natten. Jag hade inte ens fått någon uppdatering, men den kom några dagar senare. Jag var lite tveksam till att uppdatera telefonen och väntade kanske.... en vecka...? Jag kändes mig jättesen.
 
Sen så kommer jag till bloggmiddagen och detta kommer upp på tal och där har INGEN uppdaterat? Dom säger att dom har inte vågat. Jag berättar att jag ångrar lite att jag uppdaterade min telefon, tyckte om hur den var förut mer... 
 
Allt detta fick mig att tänka på vilken skillnad det är mellan generationer och jag som kände mig så SEN med att uppdatera. Sen så ångrade jag mig... kände mig så konservativ... haha... 
 
Har ni uppdaterat (ni med iPhones)?
 
#1 - Becca

Jag har uppdaterat och älskar det nya! :)

#2 - michaela- mamma till tre 💗

jag uppdaterade ganska omgående och tycker den "nya" telefonen är uuunderbar! :)

#3 - Therese

Mannen har inte gjort det än, han är lite småmesig när det kommer till förändringar haha. Till iPaden har vi inte riktigt vågat än, har hört att den ska vara riktigt dålig.

#4 - Petra S-H

Har uppdaterat och gillar inte alls. Får bara lov att vänja sig. :/

#5 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Jag har inte uppdaterat :P Tycker den nya har så ful design framförallt :)

#6 - Caroline

Jag uppdaterade samma kväll som uppdateringen kom och jag gillar den riktigt mkt! Flera nya funktioner jag längtat efter!

#7 - Mallan

Uppdaterade på en gång o jag gillrat! :-)

#8 - Mallan

haha...gillart skulle det såklart stå ;-)

#9 - Beata

Uppdaterar nu för jag vart nyfiken :)

#10 - AktivaDagar

Icke uppdaterat men ska snart be sonen fixa det... :)

#11 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Ingen aning - om jag har det har jag inte märkt hahaha. Så dålig koll har jag.

#12 - Kristin // The Chocolate Box

Jag har uppdaterat, min första tanke var att jag inte gillade det alls.. Men man vänjer sig ganska fort, som med allt annat antar jag.

Det jag verkligen saknar är "klicket" när man drar för att låsa upp, haha! En sådan liten grej liksom..

#13 - Aggie

Jag satt och bara väntade på att uppdateringen skulle komma! Älskar sånt här och älskar min "nya" iPhone och jag är 31 år :-)

Kram på dig!

#14 - Aggie

Uppdaterade iPaden direkt också, älskar det nya i den lika mycket :-) är nästan ännu snyggare på iPaden!

#15 - reggi

Ja jag uppdatera ganska snabbt efter jag fått den, men jag ville inte först för jag gillar de inte alls. Men min sambo övertala mig. Gillar fortfarande inte de alls, så fullt är de...

#16 - Hanna E

Jag uppdaterade direkt när den släpptes. Det finns en hel del funktioner som jag gillar jättemycket. Utseendemässigt tyckte jag att det var sämre, men börjar vänja mig.
Jag har även uppdaterat med rättningen som kom någon vecka efter iOS 7.

Jag tror inte att det är generationsfråga även om unga människor hoppar på nya saker lite snabbare än vad man gör när man är äldre. Jag tror att det mer handlar om attityd och lite om att gå utanför sin säkerhetszon.
När det kommer till elektronik så går jag inte utanför min säkerhetszon när jag uppdaterar en programvara. Det är det jag gör hela dagarna: ser över ny teknik och tar till mig den.

#17 - Elin - Livat på torpet

Nä, jag har inte vågat mig på det än ;)

#18 - lina

jag har heller inte uppdaterat....vågar inte OM nåt försvinner i iphonen ;) Kram

#19 - caroline

Till er som säger att ni inte vägar, gör en säkerhetskopia (det ska man ju ändå göra regelbundet så att allt finns kvar om något händer) på datorn. Om något då händer när ni installerar så att något försvinner är det bara att köra på kopian på telefonen!

#20 - Linda

Jag uppdaterade ganska fort efter att jag fick höra att det kommit ut - jag fick ingen annonsering om det i mobilen. Jag tycker om nya utseendet, jag tycker att den upplevs som snabbare och jag gillar de lite smartare lösningarna som finns. Vad jag däremot INTE gillar är att telefonen numera slukar batteri.