bambi

Hur gick det för er att byta till vintertid?
Så här gick det för oss...
 
 
Trötta och gnälliga barn hade vi hela söndagen. Tänk att en timme kan göra så stor skillnad? Men barn tycker om och behöver rutiner så det är kanske inte så konstigt. 
 
Det var ju ingen småbarnsförälder som kom på det här med sommar- och vintertid....
#1 - Emma Mamma till Eddie & Wilton

Samma här trötta barn igår och idag gick dom upp klockan 5 suck

#2 - Niiinis ❤

Här är det kaos och kommer vara i x antal dagar (kanske veckor?) Det är ett helt galet påhitt enligt mig. Milo är rutinknarkare av RANG så han har jättejobbigt med denna förändring. Jag med!

Nä, kattskit rent ut sagt! Kämpa på hörrni!

Stor kram Nina! ❤

#3 - Elin - Livat på torpet

Det här är första året som ungarna fattat att man ställt om klockan. Dom sover till samma tid som förut, vilket betyder att vi alla får sova en timme längre!! :)

#4 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Ja, det kan verkligen inte varit en förälder som kom på det här med sommar/vintertid... Klockan 5 är ingen bra tid att gå upp, dock fick jag sova någon timme längre idag iallafall :)

#5 - Amandas jul

Här gick det bra faktiskt, men då är ju dottern bara 2,5 månader också :)

#6 - maya

trodde det skulle bli bättre nu när dom är runt 10 år bägge men nej. igår somnade dom ca 18.30 helt slut och idag superpigga på första lovmorgonen... zzz
men nu ska mor i huset ge igen, ikväll blir det nattrace så vi vänder på dygnet igen!!

#7 - Karin

Här märker vi aldrig av när klockan ställs om. Det är mest jag som gnäller men det är vid sommartid ;)
(Har 2 barn, 3 och 5 år)

#8 - Beata

För oss var det smärtfritt, det är värre att byta till sommartid här. Jag tycker att vi borde ha en tid året om, inte hjälper 1 timme mot mörkret...

#9 - Världens bästa Maria

Här gick det oväntat smidigt! I normala fall sover Astrid till 7-8 och igår vaknade hon strax innan 7. Kvällen ägnades åt kalas så hon somnade i bilen på väg hem vid 20-snåret (i normala fall nattar vi 19-19:30 ca så nu var ju klockan egentligen efter 21 och det var lite väl sent) så imorse vaknade hon 06:49 pigg som en lärka. Det får väl ändå anses vara helt ok :-)

#10 - Lina

O vaknade runt 4.45 imorse....men fick han att somna om till 5.50 i vår säng...men sen upp o hoppa lilla tossa...men han somnade oxå 18.45 igår...kanske lite väl tidigt ;) Hoppas du mår bra, kram

#11 - Hanna E

Vi försökte "hjälpa" till genom att ha barnen uppe lite längre i lördags. Men det slog tillbaka direkt, 4.30 började 3-åringen tjata om att gå upp. Vid 4.45 gav jag upp och tände i rummet och gick och la mig igen. 6-åringen vaknade vid 6.30 (ganska normal tid).

På em så somnade 3-åringen (sover normalt sett aldrig på helgerna) och fick sova 30 min. Sen var vi tillbaka på vanliga lägg- och väcktider igen.

Jag tycker det är värre när vi går till sommartid eftersom då brukar barnen vara tröttare på morgonen och jag tycker det är fullständigt vidrigt när jag behöver tjata upp dem på morgonen. Alla blir på så dåligt humör då.

#12 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh jag HATAR det! Hugo går upp klockan fyra, trots att jag håller honom vaken en timma längre. Nej du, det var ingen småbarnsförälder som kom på denna dumma iden!

#13 - Me & My Baby Dolls

Hej! det är första gången jag kikar in hos dig och ville lämna ett avtryck :) Jätte mysig blogg du har :)

Ha en fortsatt fin dag!

Svar: Tack :)
bambi

#14 - ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥ Tävling Pågår

kvällarna har absolut inte varit problemet här ja tycker dock ungarna skulle kunna vänja sig vid klockan å sova lite längre på morgonen ;)