bambi

Instagramma ditt bästa sagorecept och vinn fina produkter från Pyrex värld

Idag släpper Pyrex de första av sina klassiska sagor i modern tappning för att fira lanseringen av sin nya hemsida på svenska, www.pyrex.se.

 

Här kommer ett smakprov ur sagan Rödluvan:

 

 

 

Vill ni veta hur sagan slutar får ni gärna kika in här: http://www.arc-international-cookware.com/se/contespyrex/roedluvan där ni också hittar hela Pyrex sortiment och massor av smarriga recept.

 

Jag kommer att ha ett samarbete med Pyrex under dom kommande två veckorna, där ni tävlar på Instagram (så följ mig gärna där - @bambiblogg).

 

Här kommer ett av mina recept som är inspirerad av Pyrexs moderna Rödluvan-saga, grekiska biffar med fetaost i tomatsås. När jag är riktigt hungrig så älskar jag sån här mat!

 

 

Nu är det er tur att ta en bild på er magiska favoritmaträtt som är inspirerad av Pyrexs Rödluvan-saga! 

 

Vinnaren får hemskickat ett lyxigt kit från Pyrex med bakprodukter från höstens nyhet Flexi Twist, Metall Classic och andra Pyrex-klassiker till ett värde av över 1000 SEK.

 

 

 

Tävla gör ni genom att:

1. Ta en bild på din bästa maträtt, inspirerad av Rödluvanss magiska värld.

2. Lägg upp bilden på Instagram (du måste ha öppen profil under tävlingsperioden) och hashtagga med #pyrexsverige och #pyrexrödluvan

3. Tävlingen avslutas den 31 oktober.

 

Lycka till!

#1 - Cornelia

Hej Bambi! Visst är det så att du är lärare på IB-programmet? Skulle inte du kunna berätta lite om det? Jag funderar på att börja och det skulle vara kul att få höra en lärare berätta om det! Hur är engelskakursen, är den supersvår?

Svar: Hej! Imorgon bitti dyker det upp ett inlägg om IB :)
bambi

#2 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Nu är jag med i tävlingen :)