bambi

Öppen domstol
 
Igår tog jag med barnen på öppen domstol för att dom skulle få se hur det ser ut när deras pappa är på jobbet. Vi var med på ett av rättegångsspelen för barn. Zack verkade intresserad och den tilltalade Lisa Buse var nog skyldig tyckte han. Men Leah var nog lite för liten för ett rättegångsspel och hon hade svårt att sitta still, så vi fick gå ut efter en kort stund. 
 
Det känns superkul att domstolarna anordnar såna här dagar så att barn (och vuxna) får lära sig mer om hur det går till under en rättegång och hur såna här samhällsfunktioner fungerar. Vi ska försöka komma iväg på öppet hus hos t.ex. brandkåren och polisen också.
#1 - AktivaDagar

Bra initiativ med öppet hus, missade det men hoppas det blir fler tillfällen på domstolen! Med lite större barn har det hunnit bli en del frågor och funderingar på temat...

#2 - dianasdrömmar

Spännande :) kram Diana

#3 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Väldigt bra initiativ! :)

#4 - fröken K | svensk amatörfotograf i Norge

Jag minns öppet hus hos brandkåren (i vår gamla hemstad) när vi fick spruta skum och åka nedför den branta backen bakom stationen. Det var det roligaste jag varit med om. Hade säkert varit kul hos polisen också, men det fanns väl ingen polisstation. :)

#5 - Carolina

Åh, spännande och intressant! kram

#6 - Hanie

Hej!

Har följt din blogg från och till under flera år.
Jag undrar lite om hur du nu tycker om barn och kläder. Om typiska kill-och-tjejkläder? Uppdatera oss med ett nytt 'genusinlägg' om barnkläder och vad du tycker!!
Är själv mamma till en liten tös och tycker det är så lätt att fastna i det rosa träsket trots att jag egentligen föredrar tuffa kläder som är bekväma att leka i...