Pressveckan

Det är stressigt nu när vi båda jobbar heltid, plus att jag har eget företag (bloggen) och två små barn. Men vi ser det som en tillfällig fas eftersom vi sparar till hus. Sen när det är klart så ska nog i allafall jag gå ner lite i tid igen. 
 
Men jag saknar inte att springa på en massa events. Jag tackar nej till många events och pressvisningar nu både för att jag har brist på tid men också för att det oftast inte är värt det. Det kanske låter drygt, men min tid är dyrbar (jag lägger hellre min tid på familjen) och därför känner jag att jag inte kan tacka ja till allt utan måste noggrannt välja ut det jag vill gå på.
 
Detta har varit högaktuellt denna vecka då det har varit pressveckan, då alla PR-byråer har pressdagar (typ som öppet hus) där dom visar vårens nyheter. Jag valde att gå på EN pressdag och det var hos Prat PR som jag har haft många samarbeten med och där jag känner många av dom som jobbar. 
 
Jag har haft flera samarbeten med Jysk (senast då jag fick möblera min balkong men också när jag har testat deras kuddar och haft ett samarbete när dom lanserade sin city butik) och jag tycker att dom får bara finare och finare saker. Det är också roligt att ha haft ett långsiktigt samarbete som båda har varit nöjda med.
 
Prat PR visade upp några nyheter ur Jysks sortiment, jag blev kär i uggle-kuddarna!
 
 
Även Pyrex visade upp några nyheter. En mängd silikonformar, som är så bra när man bakar med barn för att dom svalnar så fort. Håll utkik för snart kommer ett stort samarbete med just Pyrex!
 
 
Även Reima visade upp en massa fina vårnyheter! 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Malin- allt och lite annat
2013-10-18 @ 07:03:50 Blogg: http://alltochliteannat.se

Jag gillade också nyheterna från Jysk! Är väldigt nyfiken på silikonformarna från Pyrex, superroliga för barnen!

Synd att jag missade dig, jag var där på eftermiddagen. :)

EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX
2013-10-18 @ 08:01:08 Blogg: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Jag var också på Prat PR. Så trevliga människor, jag kände mig så välkommen där. Blev också helt kär i ugglekuddarna för att inte tala om påslakansetet med ugglor, så fina.

Till och med jag blev inspirerad av att baka något enkelt i de fina formarna från Pyrex.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet