Scandic Superior Sleep med nya You Bed

 
God morgon alla fina bloggläsare! Jag säger god morgon för det var inte så länge sen jag vaknade. Jag har spenderat natten på Scandic Anglais i ett av deras nya sömnrum. Det är ett helt nytt koncept som Scandic lanserar från den 1 november där man kommer att kunna välja Superior Sleep. Det är rum som har hotellets tystaste läge, senare utcheckning, sömnkit (med ögonmask, öronproppar, mm) men också dom helt nya och revolutionerade sängarna You Bed
 
 
You Bed är sängar som man kan ställa in hårdheten på så att den passar just din kropp och hur du sover. Det finns då en fjärrkontroll bredvid sängen där man kan ställa in hårdheten vid axlarna, höfterna eller i hela sägnen. Från 1-20 kan man ställa in gradvid hårdheten:
 
 
Allt för att man ska sova så skönt som möjligt!
 
Vi har en tempur-madrass hemma och jag kan tycka att den är lite hård att sova på, så jag valde faktiskt så mjuk madrass som möjligt och det var himla skönt. Jag bara sjönk ner och myste bland hotell-lakanen. 
 
Så jag har haft en superlyxig natt. Dessa rum kostar bara 100 kronor mer än vanliga Superior rummen och det känns så värt det, speciellt när man får senare utcheckning också! 
 
Vi fick även en tre-rätters middag komponerad av Jamie Oliver men också en föreläsning om sömn av en sömn-expert. Väldigt intressant tycker jag som är intresserad av psykolog, men den föreläsningen kräver ett helt eget inöägg tycker jag. Så det kommer senare  :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Therese
2013-10-20 @ 11:47:01

Åh du verkar haft det riktigt gött::) jag ser VERKLIGEN fram emot inlägget om sömn dåbjag fått stora problem med sömnen efter jag fick min pojke. Ja han är 2,5 nu och sover oftast som en stock men det gör inte jag. Vissa nätter sover jag inte alls:(:( detta är fruktansvärt. Håller på att utredas. Men jag tar gärna emot dina tips av den föreläsningen:):)

Mvh therese

Annika
2013-10-20 @ 19:20:23

Antastat det är rummen inåt gården då.
För utåt gatan mot Sturekompaniet är det (vár inte innan iaf)
minsann INTE tyst. Där lät/låter det så mycket
att man tror att fönstret är öppet. Stadsljud ,fine.
Men inte det oväsendet. Har lyckats komma på den sidan
två ggr. Sist så bytte vi rum pga detta.

Hoppas du hade en skön och trevlig natt :)

LILITH - Boktokig mamma med borderline
2013-10-21 @ 07:49:22 Blogg: http://www.lilith.se

Jag hade blivit tokig, kan absolut inte somna om det är tyst :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet