bambi

Vinn ett presentkort hos Jysk
Minns ni den fina apotekardisken som jag fick hem från Jysk? Nu kan ni vinna ett presentkort hos Jysk värde 500 kronor. Den kan användas i alla Jysks butiker (ej webbutiken). Jysk har så mycket fint som ni kan använda presentkortet till, här är ett litet smakprov: 
 
 
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om presentkortet är att svara på följande fråga:
 
Hur länge har Jysk funnits i Sverige?
 

Lämna ditt svar som en kommentar till detta inlägg med en kort motivering om varför just ni ska vinna. Tävlingen avslutas den 4 november. (Jag stänger av att kommentarer godkänds automatiskt under tävlingsperioden.)
#1 - Josephine

Jysk har funnits i Sverige i 22 år. Med tanke på att vi är på jakt efter en skänk, apotekardisk så skulle det vara toppen med denna vinst :-) så nu håller vi tummarna hårt här hemma :-)

#2 - Sofia

JYSK har funnits i Sverige sedan 1a maj 1991 - alltså i 22 år.

Anledningen till att jag vill vinna detta presentkort är för att kunna ge de till mina föräldrar. Jag håller på med hästar och de har alltid ställt upp och hjälpt mig och skjutsat runt på mig i alla dessa år. Nu håller de på att renovera hemma så att kunna ge dem ett presentkort på JYSK skulle vara GULD värt för att kunna ge dem något tillbaka, vilket annars är svårt när man är student...

#3 - tindra

Den första butiken öppnades 1991 i Malmö. Så 22år om jag inte räknar helt galet :) Skulle vara kul med lite nytt till pojkarnas sängar efter en helg i kräksjuka med allt nedspytt & tvättat 100ggr känns det som.

#4 - Jessica

Jysk har funnits i Sverige i 22 år.
Den första butiken öppnade i Malmö den 1 maj 1991.

Jag hoppas jag får äran att vinna! Skåpet som du har på bilden, är ett sådant skåp som jag önskar mig.
Jag håller på att renovera en hel del i min första egna lägenhet (sovrum har skapats till mig, och barnens rum håller just nu på att få ett lyft)
Näst på tur står köket, där jag hade tänkt mig att skåpet ska stå.
Presentkortet man kan vinna, skulle vara en hjälp på vägen!

Håller alla tummar jag hittar!

#5 - Amanda

JYSK har funnits i Sverige sedan 1991 (året då jag föddes) - alltså i 22 år om man räknar med i år.

Åh, vad kul och välbehövligt det vore att vinna!

#6 - Amanda

Oj, missade att man skulle motivera.

JYSK har alltså funnits sedan 1991 i Sverige. Min motivering till en vinst är att vi i familjen har väldigt dåligt med pengar och inget större utrymme för "någonting extra". En stor majoritet av saker och ting - t.ex. sängkläder etc. i lägenheten är gaaaammalt så det vore skönt med lite nytt och fräscht.

#7 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Klurigt att leta rätt på men här är svaret :1991
• Den 1 maj öppnar JYSK Bäddlager sin första butik i Sverige, i Malmö.

hade passat perfekt att vinna inför kommande två födelsedagar innan det sedan blir jul.

#8 - Sanna

Sedan 1991.

Vi håller på att inreda bebisrum och det vore super med en peng att handla för på Jysk. De fina kuddarna med Ugglor har jag redan köpt. ;)

#9 - michaela- mamma till tre 💗

Sedan 1 maj 1991 :)

#10 - Rebecka

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991, alltså 22 år :)

Jag blir klar med en längre utbildning nästa år, och kan då (förhoppningsvis) skaffa min första egna, permanenta bostad. Då vore det kul att kunna köpa lite fint från Jysk :)

#11 - Catharina

Jysk har funnits 20 år i Sverige.
Jag har en jättefin bokhylla från Jysk i vardagsrummet och jag är så nöjd.
Det vore fint att ha fler möbler därifrån och därför skulle jag bli glad om jag vann detta presentkort!

#12 - Anna Bergström

1 Maj 1991 :-)

Jag håller på och inreder en Myshörna till mina två barn. Och som ensamstående är inte ekonomin alltid den bästa. Och på Jysk finns så otroligt mycket fint! Så det skulle vara en välkommen och välbehövlig vinst :-)

#13 - Sandra Mårtensson

Jysk har funnits i 22 år i Sverige!

Min dotter fyller 8 år sista november och önskar sig ett skrivbord. Ett presentkort på Jysk hade därför varit en riktigt bra vinst :)

#14 - Josefine

Hej Rose-Marie!

Klart man ska vara med och tävla!

Jysk har funnits i Sverige i hela 22 år!

Varför ska jag vinna? ...För att jag är student och på så vis inte har en så stor inkomst. Ett presentkort på Jysk skulle inte bara vara väldigt roligt utan också en stor hjälp.

Håller tummarna! Tack för en fin blogg!
Kram Josefine

#15 - Anna

Sedan 1991, dvs 22 år

#16 - Sandra Svensson

Jysk har funnits i Sverige sen år 1991 alltså 22 år! Jag skulle gärna vinna ett presentkort för jag känner att min lägenhet är alldeles för opersonlig! Som fattig student är det inte lätt att ha råd med mer än det allra nödvändigaste.. Men några fina kuddar från Jysk skulle liva upp här hemma!

#17 - johanna

1991 öppnades det i Malmö.
Jag har en väldigt gosig son. Han går och kramar på allt som är mjukt. Snart ska han få eget sovrum och det vore såå roligt och mysigt att få köpa en massa massa härliga kuddar som han kan ligga och mysa i och JYSK har otroligt fina kuddar.

#18 - Malin - allt och lite annat

Första Jysk butiken i Sverige öppnades 1 Maj 1991. Jag gillar verkligen Jysk och har många favoriter bland deras nyheter och skulle bli superglad om jag fick chansen att vinna ett presentkort för att kunna shoppa loss hos dem! :)

#19 - Kristina K

Sedan 1991

Kort och gott - stora inredningsdrömmar, liten plånbok!

#20 - Lina Nilsson

Jysk har funnits i Sverige sedan den 1 maj 1991.

Om jag blir den lycklige vinnaren så kommer presentkortet användas till att köpa förvaringsmöbler/korgar till min snart 2-årige sons rum. Det kommer nog att behövas då det både vankas julklappar och att han fyller år några dagar efter jul och jag gissar att det kommer bli lite nya leksaker som flyttar in hos honom =)

#21 - Johanna

Sedan 1991!
Jag önskar mig ett bidrag till en nytt matbord. Fem familjemedlemmar blir sex(!) om en månad och vi behöver verkligen ett sexmannabord. Har spanat in ett på just Jysk, fint och tar inte så stor plats.

#22 - Tjejmorsan

Åhhhh... underbart!!

JYSK har funnits i Sverige sedan 1991 <3

Vi behöver ett nytt soffbord (vårt nuvarande är köpt på JYSK).
Frallan, vår 5 åriga superstar använder bordet till det mesta som fantasin tillåter. Idag tex så hade hon det som simunderlag... Ja hon låg alltså på bordet och simmade på det :) Det är rangligt nu..efter alla Frallans användningsområden :)

Behöver inte säga mer :) Den ungen är full av idéer :)

Kram

#23 - Teresa

Hej
Jysk har funnits 22 år i Sverige
Jag skulle vilja vinna eftersom vi är på väg att flytta från villa till lägenhet i stan och vill du köpa lite nya grejer
Rolig blogg du har
Mvh Teresa

#24 - nina w

Jysk har funnits i sverige sen 1991, dvs 22 år!
Jag älskar inredning men är just för tillfället fattig student så ett presentkort hade varit trevligt!:) /nina w

#25 - Malin

Åh denna tävling får man ju bara inte missa :D

Svar: Jysk har funnits i Sverige i 22 år.
Jag skulle vilja vinna presentkortet till min syster som jag är så sjukt stolt över, som pluggar på högskolan och pusslar med allt vad livet innebär, och inte unnar sig själv någonting alls nu, spec. inte heminredning.

MVH Malin

#26 - Martina

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991.
Jag skulle verkligen vilja ordna till det i "gästrummet"/pysselrummet, som är tänkt att bli dotterns rum när hon blir lite större. Jysk verkar ha så mycket som kan få ett pysselhörn att fungera så mycket bättre när det gäller skrivbord och förvaringsmöjligheter. Färgglatt och funktionellt vore toppen för denna välanvända plats i vårt hem!

#27 - hanna

den har funnits i sveige sedan 1991, så 22 år. Jag skulle behöva detta då jag är student och inte har så mycket pengar att röra mig med varje månad.

#28 - Nina Nordqvist

Jysk öppnade första butiken i Sverige 1991.

Jag skulle väldigt gärna behöva mig ett presentkort från Jysk. Har sett ut ett köksbord därifrån som helt oplanerat måste inhandlas till jul. Jag har precis skaffat mig en hundvalp som tyvärr gjort kaffeved av mitt nuvarande bord. Så, ett PK på 500:- skulle göra julbestyren lite trevligare ;)

#29 - Jessica Sundberg

Sedan 1979. Jag lägger sällan pengar på fina inredningsdetaljer. Pengarna vi har läggs mest på det som verkligen behövs. Har länge drömt om fina kuddar i soffan och med detta presentkort på jysk kan jag äntligen få unna mig detta!

#30 - Jessica Enlund

Jysk har funnits i Sverige i 20 år.
Jag tycker att jag ska vinna för att vi är en nybliven 5-barnsfamilj med väldigt dåliga förvaringsmöjligheter inför vintern. Det skulle sitta fint med en ny garderob eller nya hyllor i hallen för vantar och mössor.

#31 - Diana

Jysk har funnits i Sverige sedan 1maj 1991.

Jag skulle gärna vinna på Jysk för att jag är mammaledig + att vi har ett nytt hus som skulle behövas piffas till.

#32 - Ylva Nilsson (stadigare)

För att vara exakt så: 22 år, 6 månader och 29 dagar !
Jag och min sambo flyttade ihop 1 maj i år och fortfarande står bostaden utan flertal förnödenheter, så det hade varit perfekt med lite sponsring! Skohyllan är det senaste köpet och den kom faktiskt från Jysk. Det är alltid lika kul att titta igenom deras broschyrer när de kommer hem i postlådan!
Varma hälsningar Ylva och Julian

#33 - Linda

Den första JYSK affären i Sverige öppnades år 1991 den 1 maj i Malmö.
Jag vill gärna vinna! Jag och min pojkvän har varit sambos en kort tid. Vi håller nu på att renovera och fräscha upp och har länge drömt om både hyllor och en soffa ifrån JYSK. Nu har vi chansen till ett bidrag! Kramar

#34 - Linda

Den första JYSK affären i Sverige öppnades år 1991 den 1 maj i Malmö.
Jag vill gärna vinna, jag och min pojkvän har varit sambos en kort tid. Vi håller nu på att renovera och fräscha upp och har länge drömt om både hyllor och en soffa ifrån JYSK. Nu har vi chansen till ett bidrag! Kramar

#35 - Anitha

Svar: Sedan 1991
Vi ska köpa nytt hus & det skulle vara jätteroligt att kunna köpa lite nytt till det. Jysk har så mycket fint!

#36 - Sofie

Åh vill verkligen vinna. Sonen önskar sig ett skrivbord i julklapp. Han skulle bli så glad.

Svaret på frågan är: sedan 1991, alltså i 22 år :)

#37 - Monica

Svar:1991
Håller på och flyttar skulle behöva något nytt och fräscht:)

#38 - Maja

Jysk har funnit i Sverige sen 1991.

Om jag vinner ska jag köpa gardiner till vårt hus som vi flyttade in i för 1,5 år sen. Det ekar fortfarande i vissa av rummen så lite gardiner vore bra!

#39 - Karolina Renström

Jysk kom till Sverige 1991.

Vi har precis köpt hus och flyttar i mars. För snart tre månader sen fick vi en liten son så när vi flyttar ska han få eget rum. Jag längtar så efter att få inreda och fixa. Det riktigt kliar i fingrarna och surfar runt för att få tips och inspiration. Ett presentkort skulle passa oss väldigt bra!

#40 - Mia

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991, alltså i 22 år!

Jag skulle vilja vinna då min yngste son nyss flyttat hemifrån så han kan få lite nytt vi har handduksbrist sen han flyttade hemifrån eftersom vi delade på det som fanns här. Jysk brukar ha ett stort och bra sortiment att välja på när det gäller sånt :-)

#41 - Josefine

Jysk har funnits ända sedan 1979 - alltså 34 år.

Jag skulle vilja vinna för att jag går i tankarna på att flytta hemifrån och då skulle det vara bra att ha möbler!

#42 - jessamy

1991 öppnades första butiken.
Jag vill vinna för min egen skull. Precis fyllt år och bara fått en födelsedagspresent och presenter är alltid roliga. Ifall jag vann på jysk skulle jag köpa mig snygga sängkläder till vår säng. Sängkläderna jag har nu har jag haft sen jag flytta hemifrån och det var ett tag sen :)
Jag håller tummarna.

#43 - Fanny Fagervall

Den första Jysk-butiken öppnades 1979 . Jag hoppas på att vinna för att jag ska kunna köpa bl.a. lakan och handdukar till min tre månaders bebis. Ekonomin tillåter inget annat än mat och blöjor just nu. Vore underbart att få unna prinsessan någonting!

#44 - Ylva Byström

1 maj 1991 öppnade första butiken i Sverige.

Min motivering: Är i väntans tider och kommer få ett syskon till våra tre tidigare barn. Behöver mycket nytt vad gäller sängkläder, täcken kuddar osv nu när den lilla kommer. Skulle även behöva struktur i hallen med mycket förvaring. Ett presentkort på Jysk skulle vara guld värt! Hoppas på vinst!

#45 - Kristin Nygren

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991.

/Kristin

#46 - Josefine Norén

Jysk öppnade sin första butik i Sverige 1991.

Jag och min son Wilmer som är 8 månader gammal skulle bli så glada om vi vann detta presentkort! Vi håller nämligen på och inreder hans egna rum och det behöver piffas till lite med roliga och färggranna prylar.


Mvh Josefine
[email protected]
Håller tummarna!

#47 - Camilla Sandmark

Hej!
Jysk öppnade den första butiken i Sverige 1991.
Jag skulle bli superglad om jag vann ett presentkort på Jysk. De har så mycket fint där, men just nu är jag arbetslös och kan inte handla riktigt det jag vill, men om jag hade turen med mig så skulle jag köpa ett nytt och härligt täcke!

#48 - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Jysk har funnits i 22 år i Sverige!

Jag går här hemma under min mammaledighet och stör mig på allt som har färgen beige här hemma. Skulle behöva lite färgklickar och på Jysk finns ju mycket fint som skulle liva upp det här hemma. Kul att kunna shoppa lite fast man just nu sparar föräldradagar och därmed inte har det alltför tjockt i plånboken =)!

#49 - Frida Bergner

Jag är självklart med och tävlar

Jysk har funnits i Sverige sen 1991 alltså i 22 år.

Ett varmare täcke är vad jag behöver,
så ett presentkort med 500 klöver,
räcker nog och blir över.

#50 - Anna

Sedan 1991, öppnade sin första butik i Malmö. Så 22 år.

Jag tycker jag ska vinna så jag kan, utan att gå i personlig konkurs, köpa massor av nya fina julsaker. Julkartongen försvann i flytten och jag behöver köpa allt nytt! :/

#51 - Angelica

Jysk har funnits i Sverige sedan den 1a maj 1991,

Jag önskar att vi vann, så jag kunde ha råd att köpa nya kuddar och täcken till min pappa som varit arbetslös i flera år & lever på socialbidrag, och innan dess lagt alla sina pengar på oss barn. Som student är det svårt att skämma bort sina föräldrar ordentligt och det vore så härligt att få ge honom det här. För han har haft samma täcken och kuddar i sin säng så länge jag kan minnas tillbaka, och det är i alla fall minst 20 år..

#52 - Camilla Dahlström

Svar: 20år i Sverige.

Jag skulle vilja inreda mitt hem med varma färger i form av kuddar, pläddar, mattor & gardiner.
Kanske en ljusslinga över skänken nu när mörkret faller utanför =)

MVH/Camilla

#53 - Jennie

JYSK bäddlager är lika gammal som min man, närmare bestämt 34 år! Försöker få till ett mysigt sovrum, rummet som är "vårt", men det prioriteras ständigt bort till fördel för våra två barn. På Jysk finns alltid fina saker som med säkerhet hade piffat upp i sovrummet!

#54 - Lesthis gothworld

Svaret är 34 år :)

Min motivering är att jag skulle vilja ändra en hel del på inredningen här hemma :D just nu har vi mest prylar som vi fått ärva och så eftersom vi inte har haft råd att förnya och vi vill börja köpa saker som är i vår egen smak ^^

#55 - Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Jysk har funnits i Sverige i 22 år.
Det vore jättekul att vinna ett presentkort och få möjlighet att piffa till vårt "omöjliga" vardagsrum med kuddar, gardiner och annat och få det att kännas mer sammanhängande.
Håller tummarna och hoppas på tur!

#56 - Neea

Svar: Jysk har funnit i Sverige sedan 1 maj 1991.
Motivering: Skulle helt enkelt bli gaaaalet glad över att få vinna detta presentkort då jag inte vunnit sedan jag var med i en kokosbollstävling när jag gick i 4:e klass! Hihi, men jag skulle verkligen vilja piffa upp vår fula soffa med lite fina filtar och kuddar :)

#57 - Emma Mamma till Eddie & Wilton

Jysk har funnits i Sverige i 20 år

Jag skulle tycka det vore kul och vinna detta då skulle jag köpa stolar till mitt matbord som just nu är stol löst och stolarna jag ska ha till bordet finns just på jysk som jag tittat på

#58 - Sandra - mamma till Molly & gravid

Jysk har funnits sedan 1991 i Sverige, det vill säga 22 år.
Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling just för att vi har precis flyttat till vårt drömhus och nu måste vi fylla på med nya härliga möbler och inredning och det finns mycket fint hos Jysk som vi skulle vilja ha. Allt från badlakan till möbler och små-inredning som ramar. korgar etc.

#59 - Emely Tuväng Korabik

22 år detta året..
Jag skulle vilja vinna för att vi behöver FÖRVARING härhemma.. det "börjar" bli lite trångt att bo i en tvåa med två barn nu när lillskruttan har börjat röra mer på sig och sprider ut sina leksaker hon också! (Behöver jag nämna att jag längtar tills vi flyttar till större?) Som det är nu så är förvaring högsta prio härhemma och det hade varit riktigt nice att vinna presentkort på Jysk för där vet jag att de har snygga förvaringskorgar och dylikt! :)

#60 - Rebecca

Jysk öppnade sin första butik i Sverige 1991.

Jag vill hemskt gärna vinna ett presentkort för jag vill köpa just en sådan där apotekardisk till vår kök/matrum/hall/vet inte vad jag ska kalla rummet egentligen-rummet. :-)

#61 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Är gärna med då vi behöver köpa mer förvaring och det finns det massor av bra på jysk av så därför skulle jag vilja vinna.

Svaret på frågan är 1991.

#62 - Heidi Larsson

Åh jag är med och tävlar! Jag skulle vilja vinna nåt som jag kan använda i mitt cupcakeföretag - korgförvaring! Jag tror jag drunknar i allt strössel, geléfärger och minimarshmallows... Med t ex dessa korgar skulle det genast bli lite lättare att hitta i röran: http://jysk.se/forvaring/korgar-mm/plast/praktisk-lada-stisa-b13xl18xh15cm-osort

Svar: 1979

Håller tummarna nu!! =)

#63 - Eva À

JYSK har funnits i Sverige i 20 år!!!!
Vore så underbart att få vinna och kunna förgylla den gråa och mörka hösten med lite nytt till hemmet!!! Blev så sugen på de fina sakerna med ugglor på, som är på bilden!!!!
Kram från Eva

#64 - Annika - drömmen om 11 barn

Jag är med och tävlar! 1991 öppnade jysk första butiken i Sverige, så de har alltså funnits här i 22år nu <3

Jag vill vinna för att sovrummet just nu står... TOMT! Tapeterna åker upp i veckan som kommer o sen ska det köpas en ny säng och en ny babysäng... men inredning då? Ja, där har det slått slint i skallen. JYSK ska besökas, men ett presentkort som tillskott i inredningskassan hade knappast varit fel nu när man ska börja från scratch där inne <3

Kram Annika
[email protected]

#65 - SaraH

Å vill super gärna vara med och tävla. Svar på frågan är 1991
• Den 1 maj öppnar JYSK Bäddlager sin första butik i Sverige, i Malmö. Jag vill super gärna vinna det för vi håller på att renovera här hemma och det skulle komma till nytta. Plus att det skulle bli en egen julklapp till mig själv :)

#66 - Viktoria Andersson

Jysk har funnits i Sverige i 22 år.

För 6 månader sedan flyttade vi 50 mil med vår nyfödda son för att kunna vara närmare både min och mannens familj och så att sonen skulle kunna få en relation till dem. I och med den långa flytten fick vi göra oss av med massvis av våra möbler och ett presentkort från jysk skulle kunna hjälpa oss att göra vår relativt tomma lägenhet till ett ordentligt hem.

#67 - kaffemorsan

Kul tävling, det skulle vara bra vinst innan en flytt:)

Svar: År 1991 öppnade JYSK sin första butik i Sverige.

#68 - Anna

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991 (blev lite förvånad faktiskt, trodde det var längre tillbaka:-))

Jag har nyligen flyttat och tyvärr passar inte alla gamla möbler. Skulle behöva köpa en ny stor byrå och har sett en på Jysk som skulle passa.

#69 - Hanna W

Jysk har funnits i Sverige Sedan 1991.
Är så sugen på att "höstinreda" här hemma med lite plädar, lyktor och kuddar. Ett presentkort skulle lösa den önskan ;-)

#70 - rian

hej
Jysk har funnits i Sverige sen 1991.

jag och min fru ska få barn om 3 veckor och vi har bara köpt några body och byxor, vi har inte så bra ekonomi just nu så 500 kr skulle betyda jätte mycket, vi skulle kunna köpa en säng.

det skulle betyda så enormt mycket om jag och min fru vann.

#71 - carina

Hej, Jysk har funnits i Sverige sedan 1991.

Nu när småbarnsåren är över
ett nytt täcke vi behöver
Mjukt och fluffigt utan fläckar av oanat mått
och på Jysk finns ett riktigt flott
Ja där finns ju nästan allt
stället har faktiskt blivit lite ballt

#72 - Anna-Karin Nygårds

Svar: sedan 1991
Jag skulle behöva köpa bäddmadrass och sängkläder till min lilla dotter. Hoppas på vinst :-)

#73 - Maria Lilja

Jysk har funnit i Sverige sedan 1991.

Jag önskar att jag vann ett presentkort på Jysk då jag har hittat en sån fin bänk där som skulle passa perfekt i vårt sovrum som vi håller på att renovera. Jag vet att min man skulle bli överlycklig om han fick den i present av mig, men tyvärr gick renoveringen på lite mer än vad vi hade tänkt oss så det bkev lite för tomt på kontot för att kunna köpa den hör till honom.

#74 - Sanna

Jag är absolut med och tävlar, och håller tummarna stenhårt för vinst då jag verkligen önskar mig ett litet bidrag till det köksbord jag länge drömt om att införskaffa mig ifrån JYSK och det verkligen skulle sitta perfekt nu i och med att jag fyller år nu på lördag den 2:e november.

JYSK har funnits i Sverige sedan 1991 (samma år som jag föddes).

Kram Sanna

#75 - kristina schneier

Första butiken i Sverige öppnade 1991 i Malmö.
Har sett fina soffor på jysk som jag gärna vill köpa till jul.

Kram Kristina

#76 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jysk har funnits sen 1979.

jag hoppas på tur då vi skall börja inreda Felix rum. Äntligen har han fått återta det (efter att vi haft det som bloggmiddagslager).

Vore så roligt att kunna köpa något fint till honom.

Länkat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/10/30/jysk-411/

#77 - Erika

Den första butiken i Sverige öppnades 1991 i Malmö! Jag vill vara med och tävla om presentkortet!

#78 - Anna mamma till Victor

Jysk har funnits i Sverige i 22 år.
börja 1991 i Malmö :)
Skulle passa perfekt med ett presentkort här då en ny säng å soffa behöver inhandlas :)

#79 - Liie

Svaret är: Sedan 1991. Jag skulle köpa sängkläder, påslakan och örngott då vi inte har något skönt "ombyte", utan plockar av, tvättar och hoppas på att det hinner torka till kvällen igen. Vi har ett ombyte, men det är hårt, strävt och inte skönt alls. Därför vill jag vinna, för jag skulle köpa något vi verkligen behöver för pengarna :)

#80 - Amanda

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991.
Jag är en tjej på sexton år som nyss flyttat hemmifrån och skulle bli superglad om jag vann presentkortet så jag kan köpa lite inredning och dekorationer till lägenheten.

#81 - Erika - lilla familjen

Svar: 22år

I snart 1,5år har vi nu bott i den här lägenheten, 1,5 år utan hallspegel, - mindre roligt. Jag har alltså under så lång tid behövt ställa mig på toalettstolen för att titta hur kläderna ser ut på, alternativt hoppats på det bästa och speglat mig i hissen. Nu hoppas jag att jag har turen att vinna, så jag äntligen får en helkroppsspegel, vore riktigt skönt!

#82 - chanette a

Minns att de för ett tag sen hade stort 22 års jubileum.. så mitt svar är 22 år.

detta vore toppen att vinna eftersom vi ska flytta till hus för första gången i våra liv o jag skulle köpt nåt fint att piffa till sonens nya STORA rum som han e så glad över att få

#83 - Petra

Jysk har funnit sedan 1979, dvs 34 år.
Jag skulle vilja vinna ett presentkort från Jysk då jag skulle vilja piffa till min sons rum som tyvärr endast har fått ärvda saker, pga ekonomin. Nu är han 2 år och har sin egen personlighet och då vore det roligt att kunna matcha denna personlighet med egna saker från Jysk!

#84 - axdal

1 maj 1991 öppnades första butiken i sverige så det blir väll 22 år. jag skulle passa på att köpa mig lite nya sängkläder till mig och sambon som passar in i vårat nytapeserade sovrum. :)

#85 - Marlene W

Åhh jag bara älskar inredning! Tyvärr är det alltför sällan jag spenderar pengar på det. Jag har 3 barn som självklart går före och efter alla inköp till dom (och räkningar såklart!) blir det sällan några pengar kvar. Men jag älskar verkligen att kika runt på nätet och finna inspiration! Det är så mycket jag skulle vilja göra här hemma!! :) Hoppas på ett presentkort så även jag kan få lite extra myskänsla här hemma inför vinterns kyla och rusk! :)

Ja just det, här kommer svaret!
Den 1 maj 1991 öppnade JYSK sin första butik i Sverige, i Malmö!

#86 - Anna Lundkvist

Jysk har funnits sedan 1991 i Sverige så alltså 22 år

Har haft en jobbig tid i livet och allt känns tungt och trist. Att få piffa upp lägenheten med lite nya gardiner, kuddar och annat smått och gott skulle garanterat pigga upp mig rejält.

#87 - Pamela

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991!
Jag skulle vilja vinna eftersom jag precis har flyttat hemifrån och flyttat ihop med min pojkvän. Därför vore det kul att han och jag tillsammans kan shoppa för presentkortet, och inreda vår lägenhet :)

#88 - Alexandra

Jysk har funnits i 34 år!

#89 - Tinde

Sedan 1991!

#90 - Caroline, 20år och blivande tvåbarnsmamma

Sedan 1991, hade ingen aning om att jysk var danskt, man lär sig något nytt varje dag! ;)

Skulle vara en perfekt vinst nu med alla kostnader som är, dels måste jag köpa mig ett halvt hushåll efter separationen, vinterkläder, vattenskada, födelsedag, julklappar och allt som fattas till nya tillskottet som kommer till oss i början på året. Tanken var att jag skulle jobba, men nu är jag sjukskriven så inkomsterna är inte alls som jag hade räknat med. Detta presentkort skulle vara mer än välkommet, det skulle nog bli ett bidrag till ett köksbord där alla kan få plats när nya tillskottet kommer! :)

Kram Caroline

#91 - Maria

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991.
Hade varit kul att vinna då vi just nu bygger ett stort uterum och jag har spanat in en massa fint på Jysk som hade passat där :-)

#92 - Susanne

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991!

#93 - Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

Jysk har funnit sen 1991 (öppnade första butiken i Malmö).

Vi har precis fått omtapetserat i dotterns rum av bostadsbolaget och nu har hon så himla fint. Men vi då?! hehe, vårt sovrum är helt vitt. det känns som en sjukhussal där inne, helt seriöst. vi vill ha färg! nya sängkläder i någon härlig pigg färg, nya gardiner och varsitt snyggt sängbord vore guld värt. nu har dottern få bli lite bortskämd, nu är det vår tur :).

#94 - Madelen

Jysk har funnits i Sverige sedan 1991! Motivering: Vara barn har ont om forvaring pa sina rum. Ett presentkort skulle kunna hjalpa oss att skapa mysigare rum at dem. Tack for en lasvard blogg!

#95 - liselotte

Jag är gärna med och tävlar. De har funnits i Sverige sedan 1991, alltså 22 år. Skulle vara så roligt att få vinna detta fina pris, det skulle då bli ett bidrag till en ny säng till min dotter, som är i stort behov av en bättre säng än den hon har idag.
Mvh Liselotte

#96 - Anna-Carin W

Svar: 1991
Sonen vill gärna ha en liten myshörna i sitt rum så en mysig saccosäck önskar han sig, så jag tävlar för honom! Vi håller alla tummarna riktigt hårt :)

#97 - Jenny

Jag skulle vilja vinna så jag kan köpa några fina sängkläder till min son som ska få en ny säng av mormor i julklapp :).

#98 - Jenny

Ops, jag glömde ju svara på frågan :/. Jysk öppnade sin första butik 1991, så det får bli mitt svar..

#99 - Therese

Svar på frågan: 1979!

Jag vill vinna för att jag skulle gärna vilja göra det mysigt i mitt rum nu när det börjar bli vinter. Är arbetslös och har ingen inkomst, men de få pengar jag har måste jag köpa julklappar och betala räkningarna med, så jag har inte råd att unna mig någonting alls. En kudde eller en fin ljushållare skulle vara mysigt!

#100 - Mirjam

Jag är gärna med och tävlar! :)
Jysk har funnits i Sverige sen 1991.
Om jag vann skulle jag ge presentkortet till min mamma, hon är nämligen väldigt intresserad av just inredning. Tror att hon skulle uppskatta presentkortet ännu mer än jag skulle!

Ha det bra!

#101 - jeanette westam

Jysk har funnits i Sverige i 20 år detta året.
Jag planera att flytta hemifrån och det skulle vara en stor hjälp om jag fick ett presentkort på jysk för det skulle vara en stor hjälp på traven till det målet.

#102 - Malin

Mitt svar är 1991. Jag vill vinna för att jag inom en snar framtid ska flytta hemifrån för första gången och jag är i behov av så otroligt mycket saker! Att flytta för första gången kostar verkligen otroligt mycket och det känns ännu mer i plånboken när man är universitetsstudent på en lång utbildning... Att vinna detta presentkort skulle ge mig en chans att dra ner på utgifterna vilket verkligen behövs i nuläget! :)

#103 - Diman Dilir

år grym tävling!:)
1979 :)
håller tummarna!

#104 - care69

Jag är gärna med!
Svar: Sedan 1991
Jag älskar att botanisera på Jysk, de har ju allt och tyvärr för plånboken så vill man ju ha allt också...
Kuddar tex, kan man ju inte ha för många av. :-)
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2013/11/4-nov-vinn-presentkort-pa-jysk.html

#105 - Louise

Hej!

Svaret på frågan: Jysk öppnade sin första butik 1979.

Jag har precis flyttat hemifrån! Kul, spännande och nervigt! Men mest av allt är det just nu kaos. Det är så mycket som ska fixas med och framförallt, så mycket som ska köpas. Pengarna räcker helt inte till.

Jag har börjat med att prioritera det stora saker, såsom soffa, säng och TV. Vilket betyder att allt det som jag gillar får jag vänta med att köpa, allt pynt.

Jag hade blivit överlycklig om jag vann detta presentkort och fick möjlighet att köpa lite mer saker till mig lägenheten. Så att min lägenheten så småningom kan kännas som ett hem! :)

#106 - Lotta

Den första butiken öppnades 1991 i Malmö.

Vår gillestuga är bedrövlig. Den är möblerad med det som blivit över och jag blir deppig bara jag går ner dit. 500 kronor från Jysk är starthjälpen jag skulle behöva för att äntligen ta tag i eländet.

#107 - Sara

Sedan 1979. Det skulle vara fantastiskt att få vinna något. Och perfekt då jag inte hunnit vara in på vårt rätt nyöppnade jysk efter branden här i Piteå. :)

#108 - Lina

1979 öppnades den första butiken.
Vår dotter fyller 2 år i januari och hon ska få en stor säng i julklapp/födelsedag ett presentkort hade vari bra till alla fina tillbehör.

#109 - Johanna Arnesson

Svar: Jysk har funnits i Sverige sedan år 1991, den 1a maj. :)

#110 - Christina Frisberg

Jysk firar 22 år i Sverige.
Och hur mycket bra sängkläder, och frotte, och gardiner har man inte köpt hos Jysk under årens lopp, de har bra produkter.
Hoppas på lite nytt på lakan fronten faktiskt.
KRAMELIKRAMEN!!! <3

#111 - Jeanette

Svar: 1989

Jag vill gärna vinna så jag får köpa lite nya handdukar! Förr hade vi bara ett badrum, nu har vi två, så det ser så tomt ut!

#112 - Katarina

Svar: JYSK har funnits i Sverige sedan 1991

Motivering: Snart flyttar vi till egen lägenhet och då vill vi göra fint och känna oss hemma! Hittills har vi bott i andrahand där både möbler och stil har ingått i lägenheten och alltså alltid varit någon annans.

#113 - Emelie karlsson

Jysk har funnits i 22 år :) En kort motivation om varför jag ska vinna: Jag är en sprallig tjej med många kreativa bollar i luften, så därför skulle just detta presentkort ge mig möjlighet att ge utlopp för dessa ideér!

#114 - charlotta hellström

Hej!

1991 öppnade jysk i Malmö så det borde bli 22 år eller hur.

Om jag har turen att vinna skall jag satsa på nya kuddar och gardiner till köket. Eftersom jag är hemma mamma med 5 barn så blir det inte så mycket över till "lull lull" men jag tycker verkligen om att skapa ett fint hem. Nu hoppas jag på lite tur inför julen så att det kan bli så där jättemysigt som man drömmer om.

Kram
Charlotta

Med vänlig hälsning
Charlotta Hellström

#115 - erika

1979
Renoverar allen och skulle vilja ha desrsas snygga spegel. Tyvärr kostar den en hel del. Mne med ett presentort så skulle den bli nästan gratis!

#116 - Sofie Altuntas

Svar: 20 àr

Vi har just fàtt vàrt badrum renoverat efter en svàr vattenläcka. Ett behövligt presentkort skulle verkligen vara pà sin plats sà vi kan fräscha upp badrummet efter en làng väntan

MVH,
Sofie

#117 - Linda

Den första bútiken var 1991 och det var i malmö det var den första i sverige.
jag vill vinna för jag och pojkvännen behöver mycket möbler nu när vi flyttar :) och annat smått och gott detta skulle verkligen hjälpa

#118 - Anna - Vitt eller svart

Hejhej!

Svar: 22 år.

Med ett nytt hus och en hel del inredningsglädje vore ett presentkort hos Jysk grymt. De har så mycket av allt möjligt och det bästa är att man inte skinnas vid varje besök. Med 500 kr skulle vi fixa till tvättstugans förvaring eller detsamma i hallen. :)

Ha de fint!
Kram Anna

#119 - Malin

Vilken underbar tävling!
Jag är gärna med. :)

Svaret är: Jysk har funnits i 22 år i Sverige.

Jag skulle vilja inreda med lite nya, fina soffkuddar,
lampor och ljuslyktor så att det blir mer mysigt och fint hemma i höst och vintermörkret. Ett presentkort på Jysk hade verkligen lyst upp i dessa tider. :) Hoppas på tur.

[email protected]

#120 - Spacegirl

Svar: Sedan 1991

#121 - Jessica

Hej! Är gärna med och tävlar och hoppas på tur ! Har funnits i 13 år i sverige och 1 år med nya konceptet för Jysk små butiker. Skulle vilja vinna för att jag håller på att inreda barnens lekrum =) Hoppas på tur !!!

#122 - Marie

Hej!
I Malmö öppnades första butiken 1991...
Vi har börjat renovera så smått här hemma,
vi bor i en sekelskifteslägenhet, såå sliten
men ack så nedsliten...
Så nu skulle det vara trevligt att få det lite
höstmysigt, här hemma...
Och Jysk har ju så mycket fint!
Ha det så gott/ Marie i Visby

#123 - Jenny

jag skulle behöva massa nytt till hemmet då jag nyligen har flyttat. tycker Jysk har väldigt bra och prisvärda produkter så det här presentkortet skulle verkligen passa bra just nu :)
Svar: Jysk har funnit sedan 1979.

#124 - Helena i Uppsala

22 år (sedan 1 maj 1991)
Det var en nyhet för mig att Jysk har möbler!
Jag behöver en hylla i garderoben.

#125 - Rosalie

Sedan 1991 alltså 22 år :)

Har nyligen börjat studera på högskola och har precis fått tillgång till en egen lägenhet som just nu står halvtom och är redo att fyllas på med nya möbler, bara pengarna som fattas. Så ett bidrag på 500kr skulle ju inte sitta helt fel i min inte så tjocka studentplånbok :)

#126 - Erika Olsson

20 år tror jag är rätt svar.
Jag skulle verkligen vilja vinna detta för ekonomin är tyvärr inte den bästa och snart närmar sig julen så det här presentkortet skulle vara guld värt, det blir några julklappar.