bambi

Vinn filmbiljetter hos film2home
 
Igår var det internationella barndagen och därför kommer film2home att köra en kampanj där alla barnfilmer endast kostar 1 krona att hyra. film2home är en tjänst utan bindningstider eller månadskostnader där man enkelt kan hyra filmer online.
 
Jag har fått ett gäng med värdekoder som jag gärna vill dela med mig till er! Om ni vill vinna några koder så är det bara att gå in på film2homes hemsida och välja ut vilken film du helst vill se och med vem.
 
Tävlingen avslutas den 13 oktober.
#1 - Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis

Delfinen skulle jag vilja se tillsammans med Alicia ;))
http://www.film2home.se/sv/film/9361/delfinen-i-det-stora-havet-svenskt-tal

#2 - liselotte

Skulle vilja se Bilar2 tillsammans med mitt barnbarn Hugo.
Mvh Liselotte

#3 - Reggi

Skulle vilja se Epic med bonusdottern och Sambon :)

#4 - Jessica Sundberg

Jag skulle kunna tänka mig att se Tom & Jerry med kidzen! Kram!

#5 - Hanna

Jag såg också idag att barnfilmerna kommer att kosta 1 kr nu. Det gäller att hyra så nära slutet av kampanjen som möjligt, så räcker det till fredagsmyset också :) Barnen såg Epic förra helgen men är sugna på att se den igen.

Själv vill jag se "En oväntad vänskap", någon Wallander och kanske "The impossible" om jag skulle vinna:)

#6 - Emelie

Jag skulle vilja se Forrest gump (en klassiker sägs det) med mina kompisar. Jag har inte sät den men den verkar bra och sådär små gullig:)

#7 - Malin

Jag skulle vilja se The Great Gatsby med min familj. Jag har läst boken nu på universitetet och det känns som att filmen verkligen är en film man borde se! Så att se den tillsammans med min familj som inte känner till Gatsby historien skulle vara perfekt! :)

#8 - lisette

epic med min son Loke. vi håller på att flytta och han blir lite stressad över det. en filmkväll är precis vad han (och jag) behöver!

#9 - Jenny Wiberg

Min lillebror & jag vill gärna titta på filmen Yoko.

#10 - care69

Jag är gärna med!
Skulle vilja se En oväntad vänskap tillsammans med min man och min dotter. Den skall vara jättebra har jag hört.
Tipsat här:
http://care69.blogspot.se/2013/10/bambi-har-fatt-ett-gang-med-vardekoder.html

#11 - Kristina K

Åh film! Älskar de där stunderna när man får krypa upp i soffan med en skål smaskigheter och "inga måsten". Nu har även sonen börjat intressera sig för att se film, så tillsammans skulle vi se på Nils Karlsson Pyssling eller kanske Röjar Ralf.

#12 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja se
Prinsessan Lillifee och den lilla enhörningen som är en film som dottern pratade om för första gången för över ett år sedan. Den skulle bli perfekt till lördagsmyset då dottern fyller år nu på lördag den 19/10.

Kram Sanna