bambi

Vinn filmen Epic!
 
Nu när dom tidigare tävlingarna är avslutade så tänkte jag köra igång en ny tävling i samarbete med Fox där två av er vinner DVD-filmen Epic – skogens hemliga rike (värde 150 kr).
 

Filmen handlar om tonårstjejen Mary Katherine flyttar till sin pappa, en excentrisk vetenskapsman, men blir genom ett missöde magiskt transporterad till en mystisk värld som ligger gömd i skogens hemliga rike. Där blir hon rekryterad till ”Bladfolket” av deras drottning Tara, för att skydda skogen från onda makter. Tillsammans med några av Bladfolkets krigare och två måttligt begåvade sniglar dras hon snart in i ett svindlande äventyr där uppdraget är att rädda deras värld – och vår…

 

Zack och Leah satt som klistrade och tyckte den var väldigt spännande! Skogen och alla dess djur och insekter har alltid fascinerat dom  :)
 
För att vara med och tävla om filmerna så behöver ni bara lämna en kommentar till detta inlägg, gärna med en kort motivering. Tävlingen avslutas måndagen den 7 oktober.
#1 - Reggi

Verkar vara en spännande film och tror verkligen att bonusdottern skulle sitta som klistrad i soffan och den skulle passa perfekt till vårat fredags mys :)

#2 - Superquinnan

Denna film har vi inte sett men jag vet att sonen älskar hjältar så denna vinst skulle uppskattas. Dessutom passar den som familjefilm så även syskonen på 16 och 18 kan vara med.

#3 - Madde

Åh det hade varit roligt att överraska barnen med denna film!!
Tror att den blir perfekt att höstmysa till :)

#4 - Martina

Å vad det vore skönt med en ny film...så man slapp se samma My Little Pony-film om igen x 101

#5 - pia

Den skulle jag gärna vinna så jag kan ge den till sonen när han fyller år om en månad, jag tror han skulle digga den :)

#6 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Jag är med såklart =)

#7 - Jessica Sundberg

Mina barn älskar skogen och den här filmen skulle verkligen passa dom! Kram!

#8 - Hondjur

Skogstroll som vi har blivit .. (försöker att bli) så vore denna en välkommen överraskning i höstmyset!
Fredag och film kan ju inte bli fel helt enkelt! :)

#9 - Luxxie - kreativt kaos och konstigheter

Jag skulle gärna vilja vara med och vill gärna vinna Epic. Jag tycker jättemycket om animerade filmer, detsamma gör min pojkvän så det skulle vara kul att vinna den till honom. Har också börjat samla på bra filmer för att ha om eventuella små skulle komma till familjen :)

#10 - Martina Malmqvist

Älskar barnfilmer, och dom vi har hemma börjar bli lite halvt uttjatade. Barnet behöver nog ingen ny film egentligen men stackars mamman skulle gärna vilja ha något nytt roligt att titta på!

#11 - Tinna

Åh den här filmen hade gått hem hemma! :-)
Nu har vi sett Monsters Inc och Monsters och Aliens 1000 ggr, kan vara kul för mamma med något nytt också!

#12 - Frida

Åh, den filmen började jag titta på under min väns förlossning som jag var med under. Men jag hann endast se 10 min innan jag fick rycka in som support då värkarna blev för jobbiga. Då jag skulle gärna så den filmen igen. Kan för övrigt berätta att vara med under en förlossning utan att själv varit i den sitsen var det värsta och det bästa i hela mitt liv.

#13 - Elin - Livat på torpet

Åh, jag vill vinna!
Varför? För jag börjar bli ganska less på "shrek" som körs om och om igen just nu. En ny film skulle vara väldans trevligt att se :)

#14 - Angelica

Åh ja!
Vi såg denna på bio och jag blev helt frälst i filmen, älskade varje sekund. Den är den vackraste filmen jag sett på länge. Sonen sa samma sak: -Mamma, vad fin filmen är. Så att få ha denna hemma och kunna titta på när man vill vore toppen.

#15 - Love - Oliwers och tvillingarnas mamma

Helt enkelt för att min son ÄLSKAR sniglar och i denna film finns det en stor snigel.
Han skulle tycka den här filmen var jätte kul, han har inte sett den.

Med vänlig hälsning Love

#16 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med. Melvin älskar animerade filmer och vi skulle ha sett denna på bio men har inte kommit iväg (nu vet jag inte ens om den går längre).

Hoppas på tur i din tävling. Blir en perfekt present till sonen.

#17 - Daniela

Mysigt med en ny film till kommande höstrusk ;)
Vi är med!

#18 - Sandra

Hej!

Jag skulle otroligt gärna vilja vinna denna fina filmen till min dotter Fanny, 7½ år.
Hon ÄLSKAR den här typen av tecknade filmer med fantasy-tema!
Dessutom börjar hon bli riktigt duktig på att läsa och att hänga med i textremsorna vid engelskt tal. Med den här filmen kan hon välja om hon vill se den engelska eller den svenska versionen! Och det är klart att det underlättar om det är en film hon tycker mycket om! :-)

Kram!

Sandra Skoog
[email protected]

#19 - Sandra

Vore en jättebra vinst nu inför höstens kommande VAB dagar! :) Självklart så är jag med och tävlar!

#20 - Anna mamma till Victor

Klart man vill ha chansen att få vinna denna film, är just nu sjukstuga här hemma med både mig och sonen, så filmhyllan börja tryta.. ha sett filmerna både 5 å 6 gånger..
så att få nåt nytt att få se skulle inte va helt fel :)

#21 - Jeskan

Jag vill vinna filmen till min dotter Agnes som är snart 3,5 år. Hon har precis blivit storasyster i dagarna till lillasyster. Och ja, det är väl inte alltid det roligaste att mamma måste amma en gång i timmen och inte har lika mycket tid över längre. Kanske blir det roligare med en ny film som vi kan se tillsammans när lillasyster får mat?

#22 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Men JA snälla "Bambi", det skulle vara så EPIC(toppen) att få vinna den här filmen till Robin. Vi har inte sett den, så det är ännu ett skäl till att jag vill vinna :)
Roligt också att se en tjej i huvudrollen!

Jag hoppas!!

#23 - Erika

Åh! Jag har sett filmen en gång men vill se den igen! Den är jättesöt och rolig!

#24 - maya

vinst vore trevligt då vi ej han se den på bio!

#25 - Alexandra

Jag skulle gärna vilja vara med och tävla, jag hann aldrig se den på bio med min dotter!

#26 - Linda

Jag är med. Säker på att stora tjejen skulle älska den, kul med en ny film att se på mörka höstkvällar :) (även för mamman!)

#27 - Therese

Jag är gärna med! Jag älskar att titta på film, det är det bästa som finns. Och jag älskar såna här barnfilmer. Jag har inga barnfilmer alls (bara vhs, men har ingen vhs) och jag skulle gärna vilja se filmen tillsammans med min brorsdotter när hon är här! :)

#28 - Marlene

Jag är gärna med och tävlar.
Nu när vi blivit godkända som kontaktfamilj behöver vi lite nya barnfilmer här hemma :-)

#29 - Emelie

Jag vill gärna se filmen:)
Jag vet att min syster såg den på bio, och storgillade den, så om jag vinner får hon den. (p.s. jag gillade den också:))

#30 - Carola Paro

Åh, denna film var den första som vi var på bio och såg hela familjen! Allihop gillade den, så det skulle vara väldigt roligt att ha den här hemma, ett fint minne av en fin dag.

#31 - Anna Henriksson

Jag och min fantastiska kärlek har sammanlag 4 barn i spridda åldrar! När vi har dem alla hemma tillsammans är det mysigt att kunna göra nått ihop! Vi alla tycker om film och mysa i soffan! Att gå på bio allihop är en lyx som är svår att få ihop så att få ge dem en ny film vore underbart roligt!

#32 - Elin

Jag är gärna med! Jag och min syster älskar barnfilmer och brukar alltid se de nya filmerna direkt när de kommer ut. Vi har dock inte sett denna än och den verkar mysig.

#33 - Malin

Jag är med! Jag älskar att se filmer i alla kategorier och lägger alldeles för mycket pengar på bio och hyrfilm, och för en som har en studentplånbok så tar det verkligen emot. Därför skulle jag bli jätteglad om jag kunde få vinna en film!

#34 - Linda

Det skulle vara roligt att få överraska min dotter med denna film, hon har tjatat & tjatat att få se den där filmen igen. Blev helt frälst då vi gick & såg den på bio.

#35 - Anna

Åh min dotter skulle älska den!!

#36 - Mathilda

Tror både jag och sonen skulle uppskatta filmen så den vore ett tacksamt tillskott till fredagmyset :)

#37 - Lina

Eftersom min son älskar filmer och vi fortfarande inte har nån Ipad, så är väl nya filmer alltid bra för lärande oxå ;) Vi ska snart åka till Dalarna och det är en låååång resa i bil, så en ny film vore perfekt :) Ha en fin kväll, / L

#38 - Elle

Verkar vara en film i mina tre döttrars smak. Blir det vinst så kommer vi att krypa upp i soffan hela familjen och ha det riktigt höstmysigt:).

#39 - Tina

Jag skulle vilja vinna denna till min sambos dotter. Hon har inte så mycket saker hos oss då hon bara kommer varannan helg och tycker att en del av våran sons leksaker är för barnsliga, så skulle vilja vinna den till henne så hon kan ha en sak till som är hennes. Tack för en bra blogg.

#40 - Jenny

Oooh, jag gillar filmer som passar alla i familjen oavsett ålder! Detta blir en perfekt filmkväll med alla mina killar (inkl maken :D )

Kram

#41 - liselotte

Är gärna med och tävlar. Nu har barnbarnet börjat intressera sig för filmer, så skulle vara roligt att ha en ny film till honom här hemma hos oss.
Mvh Liselotte







#42 - Anna

Skulle gärna vilja ge denna filmen till min stora son. Har lovat honom bio, men tiden räcker inte just nu. Det hade nog blivit en lycka så länge, tills vi får till vår bio dejt!

#43 - Sandra Persson

Åh den filmen är jättebra, jag är med! :)

#44 - Spacegirl

Jag vill gärna vinna därför att jag kryper gärna ner under en filt i soffan och ser en bra film nu under dessa mörka kvällar.

#45 - Tina Carlström

Jag är gärna med och tävlar. Hade varit kul att överraska barnen med denna film till höstmyset om helgerna!

#46 - Lotta m nio

Jag är med! Låter som en perfekt film för hela familjen...så den vill jag gärna vinna =)

Kram!

#47 - Lotta m nio

Jag är med! Låter som en perfekt film för hela familjen...så den vill jag gärna vinna =)

Kram!

#48 - Malin

Skulle vilja vinna den till min lillasyster på 7år bara för att få skämma bort henne lite <3 filmmys med storasyster liksom, det älskade hon när jag bodde hemma.

#49 - Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis

En så rolig film att se
det skulle Alicia gilla.. ja jag me!

Tipsat!
http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2013/10/710.html

kraaam!

#50 - Linda, mamma till Majken & Arvid

Åhh, jag skulle vilja vinna åt min dotter Majken, snart 4 år. Hon har en favorit film hemma som hon alltid ska se på & tyvärr börjar jag bli så trött på den filmen. Så en ny film vore inte fel hem till oss, så kan vi få lite lugnt & ro ;)

#51 - Linda

Jag har tre stycken barn. Jag tror alla mina barn vill se den, trots att åldern på dem ligger mellan 6 - 12 år. Den yngsta fyllder dessutom snart år (blir 6 år), och jag vet att han har sagt att han vill se den här filmen. Perfekt att ge på hans födelsedag och avsluta dagen med filmmys i soffan tillsammans.

#52 - veronica hedlund

jag vill jätte gärna vinna denna till min son som fyller 8 år den 1o/10. kram veronica

#53 - finurliga fröken

Jag och sonen har velat se den länge. Vore så mysigt att ha fredagsmys med den filmen och lite godis. Perfekt i höst mörkret. Lite tända ljus och under en filt. Kram

#54 - Jeanette

Jag är gärna med och tävlar! Jag älskar animerad film så det hade varit jättekul att vinna!

#55 - Emely Tuväng Korabik

Jag är gärna med och tävlar. :)
Det var längesen jag köpte en ny film till grabben och denna verkar vara så bra, så att även resten av familjen skulle uppskatta den! :)

#56 - Carola L

Jag är med ! Jag skulle vilja ha filmen till min 8 åring som älskar film!

#57 - Sanna

Jag är gärna med och tävlar, det vore super kul att vinna denna film då jag och dottern var och såg den på bio och bägge två gillade den väldigt mycket.

Dottern fyller nu 6 år om två veckor så detta skulle bli en perfekt födelsedagspresent.

Kram Sanna

#58 - Annelie

Här matar vi på med Rio och Toy story dagarna i ända, så det vore kul med något nytt att kika på, dessutom en film som ingen av barnen har sett!
Tack för en fin blogg med smarriga recept!!

#59 - Helena - mamma till Eskil o Selma

Eskil fyller år idag (!) - hela 3 år och jag fattar verkligen inte vart tiden tagit vägen! Han skulle gilla en film om skogens djur, han håller alltid koll på de djur vi har i vår trädgård (vi hade en räv i trädgården i vintras och det pratar Eskil fortfarande om!) :-)

#60 - lisette

en mysig mamma/son stund i soffan hade inte varit helt fel. det är mycket nu med renovering och flytt och han hade behövt det. =)

#61 - Matilda

Hej! Är med :)

Vill vinna för att jag och sambon är barnsligt (!) förtjusta i såna här filmer :) Och sonen ser den nog gärna också ;)

Kram Matilda

#62 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Den filmen verkar hel mysig. Och finns det något bättre en filmmys tillsammans med sina små? Få krypa under filten i soffan tätt intill med en skål popcorn i knät och sedan kika på en bra film tillsammans! Det är ett av det bästa i livet!
Håller tummarna för att du vill ge oss ytterligare en sådan stund tillsammans.

#63 - Julia

Åh, denna hade ju varit perfekt att ge till min lilla brorsdotter. Min bror och hans fru kommer ju snart vara på BB igen och då skulle det vara mysigt att ha en ny film att se på medan jag är barnvakt. Har blivit mycket Hitta Nemo, Bamse och Bambi det senaste, så jag som faster skulle gilla att se nåt nytt också :)

#64 - Eva À

Åh vad det vore kul att få överraska dottern med denna film! Hon ville se den på bio, men vi kom aldrig iväg... Då vore det ju toppen att få se den till fredagsmyset istället!!!!
Kram från Eva

#65 - Maria

Vore underbart att få mysa till denna film med barnen!!

#66 - Malin

Jag är gärna med. :) Åh, denna animerade film verkar så bra. Den hade passat perfekt till film myset för både stora och små i höstmörkret. :) Hoppas på tur.

#67 - care69

Jag är gärna med!
Älskar att krypa upp i soffan eller sängen och se på film ihop med yngsta sonen. Mysfaktor = high!
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2013/10/7-okt-vinn-dvd-filmen-epic-skogens.html

#68 - Emma S

Vill supergärna vara med. Då jag är föräldraledig med våran lilla nyfödda kille nu så hämtar jag systerdottern från fritids när hennes föräldrar får långa dagar. Dock tycker hon inte att de är jättekul att vara hemma hos oss då vi än inte har nå leksaker som passar barn i hennes ålder samt att våran lilla kan vara väldigt grinig. Vore helt super att ha möjligheten att sätta henne framför denna film så jag kan ta hand om våran kille utan dåligt samvete, sen skulle hon verkligen uppskatta de också.

#69 - EMma Petersson

Hej jag deltar hemskt gärna i tävlingen. Jag älskar film och är för tillfället gravid i 9 månaden. För at orka sista tiden innan barnet kommer ut skulle en bra film sitta så bra :-) Håller mina tummar hårt :-)

#70 - Jill

Åh vilken härlig tävling! Både jag och sonen älskar tecknade filmer och han fyller år strax (8 december). Detta skulle vara den ultimata födelsedagspresenten till honom. Och självklart är detta en film även jag vill se. :)