bambi

Bus och lek på Astrid Lindgrens Värld
 
Jag har ju inte hunnit blogga om Astrid Lindgrens Värld så som jag hade tänkt, för det har ju varit födelsedagsförberedelser och sjukdom och allt (det verkar som om det inte är någon allergisk reaktion som Leah har fått för medicinen hjälper inte, jag tror på nässelutslag eller femte sjukan...). 
 
Barnen hade i allafall två UNDERBARA dagar på Astrid Lindgrens Värld. Zacks bästakompis familj brukar åka dit varje år och jag förstår varför för det finns verkligen SÅÅÅ mycket roligt för barnen att göra. Men jag tror att vi föräldrar var mer trötta än barnen på kvällen  ;)
 
 
Haha, detta skrattade jag så åt! Leah fick ett russinpaket men hon ville ju gunga på hästen... så vad ska man göra?!?
 
 
Labyrinten var superrolig, tyckte speciellt Zack som är väldigt inne på just labyrinter. Han ritar det ofta på förskolan så när han stötte på denna på ALV så sprang han in och ut ur den hur många gånger som helst!
 
 
Det som var så underbart med ALV var att barnen kunde verkligen leka överallt! Det fanns antingen små lekplatser eller annat som var verkligen gjort för barnen att leka men också att dom fick leka där det ibland spelades teater (t.ex. i Ville Villekulla). 
 
P.S. Det kommer fler inlägg från Astrid Lindgrens Värld, men jag sprider ut dom lite  :)
#1 - Camilla

Åh, vilket paradis för de små!!