bambi

En dag med invigningar, events och 5-års kontroll
 
Så där ja, då var två event avklarade idag också. Puh, det har blivit lite väl många events på sistonde, så många så jag inte ens hinner blogga om dom! Men nu blir det inga events förrän nästa helg - skönt!
 
Idag var Zack på 5 års kontroll. Maken tog med honom dit, där han fick vaccination, kolla synen, mäta och väga sig. Han väger 17 kg och är 108 cm lång nu vår 5-åring! 
 
Jag ska börja läsa igenom alla 126 bidrag till Lundby dockhus-tävlingen. Det kommer nog ta ett tag så ha tålamod!
 
 
Invigde nya skor idag också! Mina första rosa skor, men jag älskar att ha en färgklick på fötterna. Sen så har jag nästan i stort sett bara låg skor. Har kanske 2-3 par skor med max 5 cm klack. Jag tycker det är så obekvämt med höga klackar och varför gå runt och ha ont och svårt att gå? Nej, så har jag hellre sköna skor på fötterna!
#1 - Emma Mamma till Eddie & Wilton

Tänk vad olika det är från barn till barn min lilla 4-åring är 110 cm lång och 18 kg ..
Hoppas dom gör 5-års besök här med det sa hon inget om

#2 - Hanna E

Jag har också bara bekväma skor, eller jag har även obekväma, men jag använder dem inte. Inte ens låga skor som är trånga använder jag numera efter att ha läst att trånga skor kan orsaka hammartå och andre problem och dem vill jag undvika. Så nu slipper jag även de flesta förhårdnader som jag fick tidigare och har gladare fötter.

#3 - Sofia

Min son är 5 år och 8 månader men han har inte varit på 5 års kontroll än.
Kanske skulle ta och ringa och kolla upp en tid.

Kram Sofia

#4 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Härligt med färgklickar :)

#5 - Carolina

Stora fina killen, kul med en massa event - jag kan inte riktigt förstå varför det inte är mer sånt i Göteborg - eller också kanske de inte hittat mig?! ;-) Kram

#6 - Känga

Du får det att låta som om det inte vore okej med låga skor. De är de bästa dojorna överlag. Kör hårt!

#7 - Charlotte

Hej,

Fint med färg nu när det börjar bli mörkare:-) För ett tag sen skrev du att du körde med pulver för att gå ner i vikt, vilket pulver använde du? Ska själv resa till varmare breddgrader om 3 veckor och tänkte göra detsamma! Med vänlig hälsning, Med vänlig hälsning,Charlotte

Svar: Jag körde med Allevo som man kan köpa på apoteket. :)
bambi