Finish Power & Pure

 
Om hunden är människans bästa vän så är diskmaskinen barnfamiljens. Mer än 85 procent av svenska familjer med barn i åldrarna 0-10 år har diskmaskin jämfört med 67,1 procent av svenskar i allmänhet. Men de är inte enbart bra för husfriden utan även för miljön. Med en modern A-klassad diskmaskin kan du spara tiotusentals liter vatten per år jämfört med om du diskar för hand. 
 
Jag har ett jättespännande samarbete på gång med Finish och deras nya diskmedelserie Power and Pure. Jag ser verkligen fram emot det för det kommer bland annat innefatta hembesök (som jag tror kommer bli jätteintressant för er också!), tävlingar och annat skoj!
 
Det som är speciellt med Power and Pure-serien är att den är Svanenmärkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Power and Pure är utan parfym, artificiella färgämnen och fosfater (fosfater är sedan 2008 inte tillåtna i Sverige men kan användas i produkter som säljs i andra EU-länder fram till 2017). Den innovativa formeln med aktiva enzymer och purifying oxygen action gör disken helt ren. Emballaget har reducerats och Power and Pure lanseras i en praktisk påse.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Mummamma
2013-09-23 @ 10:20:53

Hur kan man göra reklam för det märket. Allt smakar tvål när man använder det. Har suttit på kalas och fått spotta ut dricka och dyligt för diskmedlet sätter smak på allt som är diskat detta. Och det har inte med maskinen att göra, fast det är ju lite billigare.
Med vänlig hälsning

Svar: Jaså? Det låter ju inte bra! Men denna är parfymfri och allergivänlig så smakar definitivt inte tvål! :)
bambi

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet