bambi

Jag tror att detta var bästa dagen på året!
 
Full fart hela dagen har det varit! Men jag ska inte klaga för att jag har verkligen haft en underbart rolig dag! Jag började dagen med att fylla på min ögonfransförlängning. Nu är det flera av er som har frågat om var jag har gjort det och det är på ett ställe i närheten av Mariatorget. Dom har alltid en massa bra erbjudanden och klippkort och annat. Stället heter Sweet Ambrosia. Första gången kostar det 1200 kr men sen kan man fylla på för 600 kr eller 450 kr.
 
Jag är superförsiktig med mina fransar så jag tror att det var 6 veckor sen jag gjorde mina och nu gjorde jag en liten påfyllning för 450 kronor, så då blir det inte så dyrt om man slår ut det!
 
 
Sen så har jag hunnit med inte mindre än två events nu på eftermiddagen. Först ett event med Häagen-Dazs och deras nya glass (ni som har följt bloggen ett tag vet hur mycket jag ÄLSKAR Häagen-Dazs, finns ingen godare glass!). Sen har jag även varit på ett härligt event på Chokladfabriken där vi fick prova deras pralinkurs! En underbarare eftermiddag kan man knappast få! Jag har druckit champagne och ätit praliner i flera timmar - så jag känner rätt bortskämd nu! Dessutom när jag kommer hem så har maken städat toaletten och dammsugit!! Så skönt att komma hem till det.
 
Men även ni kan bli lite bortskämda, för ni missar väl inte dom härliga tävlingarna som jag har just nu i bloggen? Idag är sista dagen att tävla om ett dockskåp från Lundby, sen så kan ni även tävla om ett fint dockteaterset från Libero och ett presentkort på Nacka Forum!
 
Ha nu en underbar onsdagkväll!
#1 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Åhh, jag hoppas på dockskåps vinst!!

#2 - michaela- mamma till tre 💗

ååh så fina fransarna blev! förstår verkligen att du tycker det är värt pengarna :)

#3 - Mika

Jag har följt din dag på instagram och tusan vad jag har varit avis när jag sett alla glass- och pralinbilder :)

#4 - jessica

hur menar du att du är jätteförsiktig med fransarna? jag har också fransar men jag tycker det är svårt att hålla dem fina mer än 3veckor....:( jag duschar dem inte och målar dem inte...
tacksam för tips!

Svar: Anna har skrivit superbra tips här nedanför. Men jag sminkar mig inte alls, så jag behöver inte tvätta bort det sen så det tror jag räddar ögonfransarna mycket. Efter jag har duschat eller tvättat av ansiktet så gnuggar jag inte mig i ögonen utan baddar försiktigt nedanför och ovanför ögonen. Jag försöker undvika att gnugga ögonen helt.
bambi

#5 - Anna

Hej,

Har också fastnat för ögonfransförlängning ;-)

Har haft mina 7 veckor nu och är också jätteförsiktig :-)

Jessica: du gör helt rätt, men rengöring är tex A och O, använder
en från apoteket utan olja som jag tar med våta tops när jag tar
bort ögonskugga. Ta inte eyeliner mer än i ögonbryn och sidorna så du inte måste i närheten av fransroten, sen ingen mascara så klart är ju hela idén med förlängningen för du behöver verkligen inte det.

Brukar ha solglasögon med när det blåser som värst (bor i blåsiga Malmö ;-) sen separerar jag dem morgon/kväll med en spetsig nagelfil. Man kan även använda en ren mascaraborste och ev ta lite vatten på den för att böja till de som spretar efter några veckor.

Ska boka ny tid snart :-)

Tack Rose-Marie för en underbar blogg, är en trogen läsare!

#6 - Anna

Haha, såg jag skrivit ögonbryn, menar ögonvrån så klart.

Var superförsiktig när du duschar, tvättar ansiktet etc så du inte får vatten på ögonfransarna, tvätta runt om.

Sov inte med ansiktet in i kudden heller, hur du sover gör massor...

#7 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Oj vilken skillnad mot priserna här i Alingsås! Jag gör mina på salong och nypriset är 795 och påfyllnad typ 200-250kr , visserligen måste jag fylla på mina typ varannan vecka eftersom jag har oturen att tappa mina egna fransar så fort.