bambi

Middag ute med vänner
 
Igår gick vi ut och åt med några vänner och deras 6-månaders bebis. Man kastas tillbaka till den tiden lite grann och minns hur det var. Bebisen håller på att få tänder och är lite gnällig, vi fick hjälpas åt att försöka roa henne. Föräldrarna pratade om sömnlösa nätter och vi kunde inte direkt trösta dom med att det blir bättre inom snar framtid för våra barn väcker fortfarande oss på nätterna. Men alla barn är olika förstås!
 
Men det var länge sen vi gick ut och åt så det var väldigt trevligt. Vi vågar inte riktigt oss ut med barnen eftersom dom ofta börjar bråka med varandra när dom har tråkigt. Då börjar dom retas med varandra och det slutar med gap och skrik och på restauranger behöver man ju vänta en stund på maten och då kan det lätt bli tråkigt. Men det gick faktiskt riktigt bra igår. Ett tag var det "Leah kallade mig bajs" och "Zack sa si och så" men vi styrde bort dom från det och dom lugnade ner sig. Så vi kanske vågar gå ut på restaurang med barnen snart igen?
 
 
 
#1 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så mysigt! Det var riktigt längesen vi också var ute på restaurang...

#2 - Hanna E

Vi går inte heller ut och äter jätteofta, men vi har numera börjat ta med oss pysselböcker och färgpennor (obs! inte tusch) och då håller sig barnen förvånansvärt lugna både innan maten (brukar vara mest kritiskt för oss) och när de har ätit färdigt och vi fortfarande äter.

#3 - Rita

Pysselböcker har vi också kört med. Det har funkat kanon på våra tjejer! Nu är de stora (7 och 10 år) så nu tar de själva med tidningar eller böcker om de vet att vi ska vänta länge på nåt. Problemet är nu deras lillebror på 1 år 4 mån. Svårare att distrahera honom, men med leksaker och speldosa funkar det en stund i alla fall. :)