Nytt från Vossatassars höstkollektion


Förra veckan så fick vi hem ett stort härligt paket med nya vinterkläder till barnen från Vossatassar. Det var härliga mössor, fleecetröjor, vanliga tröjor och vinterjacka. Jag älskar Vossatassars koncept som är färgglada kläder till barn. Det är inte indelat i "pojkkläder" och "flickkläder" och mönster är väldigt unisex. Deras ullunderställ har varit kanon på vintern och barnen har aldrig frusit i deras kläder! Jag kan verkligen varmt rekommendera Vossatassar.
 
Vossatassar finns bland annat att köpa hos Ellos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Anna
2013-09-18 @ 09:50:18

Jag har funderat på en overall i från vossatassar, såg att du har en annons om vossatassars overaller också. Har du använt vinteroveraller från vossatassar? Försöker hitta om folk är nöjda med dem, eller testfakta-testet! Tycker att den gröna är riktigt kul! Men vågar inte köpa något som en inte kan hitta omdömen av dem! :)

Svar: Hos Jollyroom så stod det lite om vad testfakta har sagt om deras overall: http://www.jollyroom.se/vossatassar-overall-rosa.html?ticket=L3N0b3JlXzRfZm9vdGVyL2NvbnRlbnQvdmlzYWRlLXByb2R1a3RlcjsjO3Byb2R1Y3Rfa2V5OzQxNjUzOyM7Iw&ttype=click
Jag håller med dig om att overallen är superfin!
bambi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer
2013-09-18 @ 10:04:07 Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice/

Underbar färg på jackan! :)

fröken K | svensk amatörfotograf i Norge
2013-09-18 @ 18:41:35 Blogg: http://facutvivas1.com

Å den där mössan såg ju väldigt varm och god ut. :)

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet