bambi

O.P. Andersson Extra
 
I tisdags var jag på ett exklusivt event på Urban Deli vid Nytorget. Jag älskar atmosfären på Urban Deli och man kan åka dit bara för att gå runt och titta på all härlig mat som finns där.
 
 
Vi var ditbjudna för att Urban Deli har tillsammans med O.P. Andersson tagit fram en alldeles speciell krukost på tub. Osten innehåller gréveost och smaker från Sveriges mest sålda och mest importerade akvavit O.P. Andersson. Dessa gifter sig väldigt fint i munnen och blir en riktig smakupplevelse.
 
Jag lärde mig mycket om både ostar och sprit under eventet. Bland annat att man alltid ska servera akvavit och starksprit rumstempererat, då kommer smakerna fram bäst. Många tror att man ska lägga starkspriten i frysen och servera den iskall men då smakar den egentligen ingenting och det kommer från den tiden då man gjorde starksprit på lite vad som helst och den smakade illa. Då ville man få bort smaken helt enkelt, men nu när man har så alkohol med så fina smaker och kryddningar så ska man inte ta bort smakerna genom att servera den kall!
 
 
Vi fick äta osttallrik med krukosten men också med akvaviten O.P. Andersson till. Experten sa att man behöver bara smutta lite på alkoholen när man har tagit lite ost, för då blir det som en smakexplosion och 1 + 1 blir 3. Jag kan faktiskt hålla med om att det smakade väldigt bra tillsammans, även om jag inte är så förtjust i starksprit så smuttade jag lite på den.
 
Osten på tub kommer alltså att säljas på Urban Deli i Sickla och vid Nytorget från och med den 1 oktober.
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Fint!

#2 - Marknadsföringslagen

Borde inte detta inlägg markeras som sponsrat enligt marknadsföringslagen?

Svar: Nja, marknadsföringslagen är ju rätt så luddig och jag har inte fått betalt för detta inlägg.... Det var inte heller något krav från deras sida att jag skulle skriva nåt inlägg.
bambi