Pralinkurs på Chokladfabriken

 
I onsdags så var jag på två event där det ena anordnades av Diana och hölls på Chokladfabriken där vi fick prova på deras pralinkurs! Jag har tidigare varit på dessertkurs och chokladprovning hos dom och det har alltid varit väldigt trevliga kvällar (kan det vara annat än trevligt?!?).
 
 
Jag parades ihop med Cecilia och vi var ett bra team när det gällde praliner! Hon tycker också om att baka och vi kändes oss nästan som proffs när allt flöt på så bra. Jag trodde ärligt talat inte att det skulle vara så lätt att göra praliner. Men vi fick färdiga skal att fylla och det tror jag gör mycket. Men Ellinor från Chokladfabriken berättade att runt jul så kan man köpa dessa färdiga chokladskal och göra sina egna praliner till jul och då kostar dom 2 kr/st.
 
 
De färdiga resultatet, en massa citronpraliner!
 
 
Diana och Lina rullar praliner i choklad. Som ni ser så hade vi alla väldigt roligt tillsammans hela kvällen! 
 
 
Diana hade fixat en superfin goodiebag innehållandes så mycket fint. Maken som älskar Chokladfabrikens lakritskola (jag gör inte det så mycket) blev glad över asken med just lakritskola. Jag blev mer glad över det fina doftljuset med doft av choklad från Klockargården.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)
2013-09-29 @ 21:58:13 Blogg: http://sarasrum.blogg.se

Vilken kul grej att få prova på!

dianasdrömmar
2013-09-30 @ 06:52:01 Blogg: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se

Vi hade verkligen roligt :) kram Diana

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet