bambi

Ska ni på Underbara Barn mässan?
 
Något mer jag ser fram emot är Underbara Barn mässan! Dom senaste åren har jag gått, först en dag som bloggare och sen en dag med familjen och det brukar vara riktigt lyckat! Då har jag en dag där jag kan gå runt och knyta kontakter och sen har barnen alltid jätteroligt där (läs om förra årets mässa här). Det brukar vara ett paradis för både barnen och för mig som är intresserade av barnkläder, leksaker och barnartiklar.
 
2013 års mässa puffar lite extra för det ekologiska. Underbara Barn mässans målgrupp är barn upp till sex års ålder och deras föräldrar. Väntat antal besökare ligger på strax över 15 000 personer och man räknar med närmare 100 utställare. Underbara Barn samarbetar med Föräldrar & Barn. Mässan äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö mellan 4 och 6 oktober.
 
Ska ni gå i år? Har ni gått tidigare år?
#1 - Agnieszka-2barnsmorsan

Jag ska stå med i Bcww-montern i år på lördagen!
Kanske att jag går på mässan på fredag!

kam

#2 - Sanna

Ska givetvis gå på mässan både lördag och söndag, och eventuellt under fredagen också.

Kram Sanna

#3 - Nina

Jag har bara läst om denna mässa i bloggar tidigare innan jag hade barn själv. Skulle vara lite sugen att åka ner i år nu då jag har en fyramånadersplutt! :D Har inte följt dig så länge, men är lite nyfiken på hur gamla dina barn var då de åkte utomlands första gången?

Svar: Det var när vi åkte till Thailand och vi åkte runt där i 2 månader (du kan läsa mer om den under kategorin "Thailand") och då var min dotter 8 månader och min son 2 år.
bambi

#4 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag ska gå, men har inte bestämt dag ännu :-D

#5 - Rita

Jag har varit på mässan alla år utom en gång då vi var bortresta. Vi sågs på mässan för två år sen, tror jag det var. :)

#6 - Katja

Har aldrig varit på denna mässa förut men ska dit i år. Väldigt kul och spännande och tror nog min ettåriga dotter kommer trivas som fisken i vattnet :)