bambi

Vinn ett presentkort på Nacka Forum!
 
 
Den 28-29 september har Nacka Forum en händelserik modehelg i samarbete med Sephora och Emma Wiklund. Söndagen den 29 september är dom yngre besökarnas dag då Nacka Forum bjuder på barnmodevisning och uppträdande med Oscar Zia. Barnen får även chansen att pyssla i Nacka Forums egen pysselhörna och träffa Nacka-Nallen. Gratis barnpassning finns under hela helgen mellan kl. 12-17 i Nacka-Nallens lekland på plan 2. 
 
Redan innan eventhelgen finns det möjlighet att gå in på Nacka Forums Facebook-sida och tävla om ”shopping för 10 000 kr”https://www.facebook.com/NackaForum/app_575751319154401.
 
 
 
Nu har ni chansen att vinna ett presentkort som går att använda i alla Nacka Forums butiker till ett värde av 900 kronor. Perfekt till barnens vinterkläder eller vinterskor, eller vad ni vill! Om ni inte bor i Stockholm så kanske ni vill komma hit på en shoppinghelg framöver och använda presentkortet? 
 
Om ni vill vara med och tävla om presentkortet så behöver ni bara lämna en kommentar till inlägget med en motivering till varför just ni ska vinna! En vinnare utses på måndag den 30 september!
#1 - Superquinnan

Älskar att shoppa i Nacka Forum och skulle köpa något till mig själv för en gångs skull! Om jag vinner ska jag även passa på att luncha på Melanders när vi ändå är där ;)

#2 - Jessica Sundberg

Hösten var snabb på att sig infinna,
jag behöver därför varma kläder till barnen finna,
hur ska jag hinna,
jag är ingen superkvinna.
Men vinner jag kan jag handla allt i Nacka,
allt under ett tak - jo jag tacka!

#3 - Michelle

Det skulle vara toppen att vinna så att jag kan handla lite bebiskläder. Är student nu under hösten och väntar en liten i januari så det vore super att vinna lite extra att lägga pengar på till min lilla skrutt i magen. Kanske något nytt plagg till mig själv också nu när magen växer. Nacka forum har ju verkligen allt!

#4 - Sofie

Skulle älska att köpa underkläder och presenter till min underbara man. Han förtjänar att skämmas bort och görs det allt för sällan.
I alla fall mer än i vardagen

#5 - MiaShopping

Som blivande mamma (igen) skulle verkligen behöva lägga pengar på amnings-bh:ar och amningslinnen. Ett måste men inte så kul att lägga pengar på...

#6 - Astrid

Skulle så tacksamt ta emot detta presentkort, så jag skulle kunna handla fina kläder till både barnen och mig ;) går igenom mitt livs vikt resa och skulle behöva lite kläder i rätt stl ;)

#7 - liselotte

Är gärna med och tävlar. Skulle vara så trevligt med en resa till Stockholm, och vinner jag detta presentkort så måste den äntligen bli av.
Mvh Liselotte.

#8 - Angelica

Åh ja!
Att skämma bort mig själv vore toppen nu!

Jag har bara bloggvänner och läser många bloggar där alla är bosatta i sthlm och jag är ju tyvärr inte det och känner ett stort avund varje gång det skrivs om Täby centrum, Farsta centrum, Nacka centrum eller sthlm centrum. Ni har så många butiker som inte vi har, som Lush exempelvis som jag ÄLSKADE att shoppa i när vi hade butiken i Västerås. Så nu passar jag på de få gångerna jag besöker sthlm -typ 1ggr/år- och då shoppar jag till en förmögenhet. Så att vinna detta presentkort skulle vara för mig magiskt och helt fantastiskt. Jag hoppas verkligen *håller tummarna*

Delar på facebook/Angelica Broman

#9 - Jennie

Skulle gärna vilja vinna detta presentkort till min fina vän Anna! Hon har precis fyllt år och vi bor alldeles för långt ifrån varandra. Skulle bli en härlig överraskning att ge då hon bor ned sin familj i Stockholm.

#10 - Marlene

Dagisbacillerna.. Dom små j*vlarna!
Nu är dom här och förmodligen kommer de avlösa varandra.
En shoppingtur skulle pigga upp denna vabbande mamma!

#11 - petronella nilsson

Ohh men det skulle verkligen lysa upp vardagen.
Skulle köpa skor till kidsen och ett lyxigt doftljus till mig och kanske något fint till maken ;)

<3 <3

#12 - Sofia

Åh tänk att få säga till sambon att jag/vi sticker till Stockholm och köper kläder/skor.
Vi bor i Göteborg ;)

#13 - Beata

Jag skulle bli glad över att kunna unna mig själv något faktiskt. Jag har inte shoppat till mig själv på över 4 år och har ärvda kläder eftersom jag prioriterat barnens kläder. Jag skulle vilja köpa en vinterjacka. Håller tummarna.

#14 - Sofia Wickström

Hej Bambi! Tack för en fantastisk blogg, tar ofta åt mig av dina tankar:) speciellt när det kommer till genus!

Nu till presentkortet!
Jag är student (pluggar till förskollärare) och pengar är det ofta brist på. Med en 3åring som vuxit så de knakade i somras så behövs det köpas en hel del nytt i klädesväg och kanske något i leksaksaffären? Min son är tokig i Polly pocket så det skulle vara perfekt!
Kram /Sofia

#15 - Sofia

Åh, jag är med och tävlar! Som nybliven tvåbarnsmamma ser inte kroppen ut som den gjorde förut och jag skulle verkligen behöva fylla på garderoben med nya kläder. Plånboken är dock tommare än normalt när man lever på föräldrapenning så ett presentkort vore guld värt!

#16 - Barbarella

Min motivering? Därför att jag skulle bli jätteglad! Och barnen som växer som ogräs skulle bli så vackra i nya kläder. Tackar på förhand ifall det blir jag! Ha en fin dag!

#17 - A-L

Jag skulle vilja vinna presentkortet för att köpa en varm och skön vinterjacka till min sambo.

#18 - Olivia

Åå, denna tävling håller jag tummarna för att vinna.
Jag vill så gärna kunna unna mig en ny vinterjacka!
Kommer alltid något annat som måste prioriteras före på inköpslistan, så har haft samma jacka i alldeles för många säsonger nu.

#19 - dianasdrömmar

Jag börjar nytt jobb nästa vecka och garderoben behöver fyllas på inser jag när jag sticker in näsan varje dag och försöker hitta nåt att ha på mig :) kram Diana

#20 - Sanna

Har hört mycket gott om Nacka Forum, men själv aldrig varit där och detta skulle bli ett perfekt tillfälle att åka dit och handla hem lite födelsedagspresenter och julklappar till min dotter och lite andra och nära och kära. Det skulle betyda mycket för mig och min tuffa ekonomi som student och ensamstående mamma och helt enkelt vara en perfekt vinst.

Kram Sanna

#21 - Becka

Åh, skulle sitta fint med lite pengar...
Nyligen flyttat till sthlm för att studera...
Och sådär 60 mil längre norrut än vanligt kräver
helt andra vinterkläder har jag insett :P
Så.. 900 hade suttit fint till jacka och skor =)

#22 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

jag är med och tävlar. Jag har aldrig besökt Nacka Forum så det vore så kul att få åka dit.

Jag tänker om jag vinner köpa ett par rejäla vinterkängor till Melvin. Det är det vi saknar just nu och att lägga ut 800-900kr på vinterskor är lite mycket nu när jag är föräldraledig. Hoppas på tur.

#23 - Mariachen

För tillfället har jag ganska dåligt ställt. Har fått jobb men de pengarna som kommer vid lön ska betala räkningar. Och julen är inte långt borta. Detta presentkort skulle hjälpa en hel del när det gäller julklappar. Mitt i allt så är en kompis gravid. Är så glad för hennes skull då hon velat ha barn länge och där blir det en babyshower så presenter till bäbisen ska inhandlas.

#24 - Milla

Åh detta hade varit toppen. Förra året blev min man 30 år och jag bjöd honom på en helg i stockholm men den helgen blev tyvärr katastrof. Jag blev bestulen på min iphone och sen på söndagen när vi ska flyga hem så var det storm! Vår flight gick på kvällen och vi blev supernojjiga att vi inte skulle komma hem till vår son så i panik köpte vi nya flygbiljetter till en tidigare flight för flera tusen :( så det blev en riktigt dyr helg. Nu väntar vi tillökning i januari och har pratat om att göra ett nytt försök med en weekend i stockholm och då hade detta passat perfekt. Hoppas hoppas! Kram

#25 - Jenny

Min man har precis sagt upp sig för att testa vingarna i eget bolag så nu står vi med min inkomst och måste köpa nya vinterkläder till båda barnen! Detta vore ett fantastiskt tillskott :)

#26 - Hanna

Jag är gärna med och tävlar!
Vi säger ofta att vi måste ta oss till Stockholm oftare. Det vore ju en finfin anledning att åka dit om vi vinner. 900 kr skulle gå till lite nytt till sonen. han är så otroligt okräsen och nöjer sig ofta med mina loppisfynd. Jag skulle vilja visa att jag uppskattar detta genom att ta med honom på shoppingtur!

#27 - Emma

Hej!

När jag för cirka 8 år sedan bodde i Stockholm åkte jag då och då till Nacka Forum! Tyckte det var ett riktigt bra köpcenter redan då det var ett väldigt bra ställe att shoppa på! Har förstått att det blivit ännu bättre sedan dess, så nu håller jag tummarna för att få åka dit med hela familjen och shoppa nya höstskor till oss alla!

Kram Emma

#28 - Sandra

Ooh! :D Jag är med!

#29 - Towe

Åh jag vill vinna! Har nämligen sett min drömklänning på Zara som finns just i Nacka Forum - svart/vit, krås och puffärm - en dröm till höstens garderob :)

#30 - Johanna Retrolover Alm

Hur tusan ska jag kunna motivera?!
Sticka ut när jag är en bland flera
som väldigt gärna vill vinna?

Jag tänker bara lova och svära
Att om jag får denna ära
ska jag aldrig mer försöka rimma.

(Och såklart bli jättemegaöverraskad och få lyckorus och nästan börja gråta av glädje).

#31 - Malin - allt och lite annat

Jag älskar Nacka Forum och handlar där ofta eftersom jag bor i Nacka. Båda barnen behöver nya vinterskor och det kostar ju en slant med nya vinterskor så det vore toppen att få ett presentkort så det inte behöver bli hål i plånboken! Jag kanske till och med kan hitta något litet till mig själv? :)

#32 - Christina Frisberg

Skulle nog inte kunna bli så mycket gladare än om jag skulle vinna ett presentkort som jag skulle kunna köpa ett par nya långbyxor och en top för, något som gör mina nya former eller kanske mindre former , jag har lyckats träna bort 10 kilos övervikt sedan i våras och är ju superglad för det är klart, men i min överfulla garderob finns nästan inte en enda klädtrasa som sitter bra nu, så lite uppmuntran för mitt slit skulle ju vara något nytt att ta på!!!
KRAMELIKRAMEN!!! <3

#33 - Malin Eklöf

Min mammaledighet lider mot sitt slut och det är tid att byta ut sköna tights och amningskläder mot nåt lite mer kontorsaktigt. Mitt jobbsjälvförtroende är ganska lågt efter ett år hemma med min fina lilla kille. Jag skulle shoppa en kick-ass outfit att ha på mig första dagen på jobbet. En outfit som gör min nya mammakropp rättvisa och som peppar igång mig inför hösten 2013.

#34 - Malin

Jag är absolut med i tävlingen! Som universitetsstudent så har man inte mycket pengar över till shopping, oavsett om det är viktiga saker som man behöver eller saker man vill ha för att man helt enkelt gillar de. Jag försöker göra allt för att spara pengar men är så trött på att inte kunna unna mig något eller köpa saker som jag faktiskt behöver! Jag skulle bli superglad om jag vann för då skulle jag kunna köpa mig ett par nya boots att ha nu till hösten, något som verkligen behövs!

#35 - Anna Lundkvist

Eftersom jag faktiskt aldrig varit i Stockholm skulle detta presentkort bli ytterligare en anledning till att besöka vår huvudstad som jag hört så mycket positivt om.

#36 - Claire

På grund av olika jobbiga omständigheter finns det många shoppingcentrum som mina vänner inte klarar av att vara i utan att må dåligt. Nacka forum är ungefär 1 av 2 ställen där de fortfarande klarar av att vara. Det vore så tacksamt att kunna shoppa där då så många ställen nu för tiden är begränsade för oss!

#37 - madde

Vi vill vinna och dryga ut kassan inför att klä 3 barn inför vintern + extra kläder för dagis, det blir ju ganska dyrt!
Håller verkligen tummarna att turen landar på mig då det verkligen skulle göra mig överlycklig=)

#38 - Alfva

Jag skulle vilja vinna av helt egoistiska anledningar, åt mig själv. För att boosta mig till höstens intrång, få känna mig lite extra fräsch med några nya paltor. Det är så lätt att fastna i förra säsongens (eller den för 10 år sen) gråa paltor som matchar vädret. Jag skulle gärna få in lite färg i humöret! :)

#39 - Monika Marcus

Efter ca 10,5 månader ska jag tillbaka till jobbet och lämna min lilla gullunge Elliot hemma med pappa ett tag framåt.
Det jag inser nu är att jobbet inte riktigt matchar med de kläder sim jag har samlat på mig eftet graviditet och alla klädet passar mig inte än plus att hel del innan graviditet klädet blev stulna från vinden. Så om jag skulle vinna skulle jag kunna handla på mig lite baskläder för att känns mig fin på jobbet och innan som mamman som ser lite panda-tjock ut i sina gamla kläder. :)

#40 - Malin

Jag skulle gå loss med en extraordinär pysselshoppingbonanza på Panduro Hobby. Pärlor, papper, cupcakes- och cake-pops tillbehör för att förgylla den mörka hösten som är i antågande.

Och blir det några pengar över så är en smoothie på Naked Juicebar givet som mellanmål för mig och barnen!

#41 - Element

Jag skulle vilja vinna presentkortet till min lillasyster som bor i Stockholm. Hon är långtidssjukskriven, men alltid så positiv och glad trots att jag vet att hon är trött och ofta har ont. Bor långt i från varandra så detta hade varit ett roligt sätt att överraska henne på<3! Kram Elle

#42 - Elle

Haha...iPhonen tyckte visst att jag skulle heta Element:). Elle ska det vara:).

#43 - PÄRLAN BELLA

Åh jag skulle börja på sephora och köpa smink till min tvillingsyster som är fattig student som precis separerat från sin kille och börja spana efter nya kex. Därefter köper jag även en schysst top till henne för framtida "dejter". Avslutningsvis köper jag en flaska rött som vi kan avnjuta tillsammans en mysig fredagskväll där hon får berätta lite "skvaller" om sina dejter ;)

#44 - Tobbe juntti

Vi åker till usa den 19 okt på en 6 veckors roadtrip och vi behöver verkligen en gps då det är för dyrt för oss att hyra. Detta skulle verkligen vara stor hjälp för oss. Och dessutom har jag aldrig varit i nacka forum så vore ett ypperligt tillfälle att slå två flugor i en smäll.
Häls Tobbe och Sandra