bambi

Första kalaset avklarat!
 

Idag var det dags för kalas nummer ett i ordningen för att fira Leah. Idag kom släkt och vänner och det har varit lek och bus hela eftermiddagen. Leah somnade faktiskt medans hennes pappa läste god natt saga.

Jag har ju bakat hela veckan och idag dukade jag upp vanilj och choklad cupcakes med fjärilar, jordgubbskakor (såååå otroligt goda), marängtårta (som var helt klart populärast!) och choklad- och mandelmassapaj!

 
Barnen som kom idag fick alla varsin present, gjord av kakor och med hallonsnören som presentsnöre. Inuti fanns en överraskning! Visar er mer av detta i ett eget inlägg senare. Sen fick alla fjärilsklubbor (som jag redan har visat) och jordgubbskakor.
 
 
Presentöppning! Leah fick så många fina presenter, tusen tack till alla!
 
 
Zack med morfar
 
 
Leah tittar i sin nya bok.
 
 

Leah fick en flamencoklänning av farmor och farfar och den åkte givetvis på direkt! Både Zack och Leah älskar att klä ut sig båda två så just utklädningskläder är alltid en hit!

Puh, nu är jag rätt så trött efter dagen så jag ska nog gå och lägga mig snart och ladda inför morgondagen då vi har barnkalas! Men jag lovar att bjuda er på alla recept så snart jag bara kan!  🙂