bambi

VIP-event med Lekmer
 
Igår eftermiddag bjöd Lekmer in några bloggare till en VIP-träff på Clarion Sign Hotel. Jag blev så otroligt glad när jag blev tillfrågad att bli en av Lekmers VIP-bloggare för typ 90% av barnens julklappar beställdes därifrån och vi har alltid köpt leksaker därifrån. Zack känner igen loggan på långa vägar och vet direkt vad som finns i paketen när man kommer hem med dom.
 
 
Vi fick ta del av en massa spännande nyheter. Det som jag tyckte lät mest spännande var att Lekmer kommer att finnas offline också! Dom kommer att öppna sin första fysiska butik i slutet av mars i Stockholm. Dom har verkligen storsatsat på den och har rekryterat personal med mycket erfarenhet och kunskap så att man ska kunna komma dit och få svar på alla sina frågor.
 
 
 

Det var verkligen ett superlyxigt event där vi blev sååå bortskämda. Vi fick testa på olika behandlingar, ansiktbehandling, läppbehandling och sminkning på Selma City Spa (som ligger inne på Clarion Sign).

Under dagtid så även barn välkomna till spa:t! Det är inte så många spa:n som välkomna barn så det är roligt att dom erbjuder det också.'

 

Två otroligt generösa goodebags fick vi med oss hem också. En skötväska från Brio, en massa leksaker men också skönhetsprodukter. Sen så fick vi även välja ut sköna Boob underkläder i våra storlekar!

Barnen blev gladast över Sofia den första setet och Tamagotchin (trodde inte att dom fanns längre?!?).

Tusen tack Lekmer för det superlyxiga eventet!