bambi

Bryggartäppan
 
En sak som jag kommer sakna lite när vi flyttar är närheten till alla mysiga lekparker. Inom 5 minuters promenadavstånd så har vi tre lekparker. Men vi har också nära till olika tema-lekparker som Bryggartäppan. Parken är byggd för att efterlikna hur det såg ut på 1800-talet och är inspirerad av boken ”Mina drömmars stad” av Per Anders Fogelström.
 
 
Vi var där under helgen. Det var ju perfekt vårväder här i Stockholm hela helgen, nu måste man väl kunna säga att det är vår??
 
 
En labyrint finns i parken, passar perfekt nu när barnen hela tiden leker Daidalos Labyrint.
 
 
Barnen kan gunga gungbräda helt själva nu, skönt! Förut fick man hjälpa till lite, men nu är dom så stora och förstår själva att dom måste sparka ifrån.
 
 
 
Efter två sjukveckor så var det verkligen skönt att kunna vistas ute lite mer. Barnen verkade tycka det också eftersom dom kändes extra spralliga  🙂
 
 
Korvfestivalen 2014
 
Ni har väl inte missat att det är Korvfestivalen denna helg? Jag och Linda var båda inbjudna som festivalbloggare och vi tyckte båda att det var en supermysig festival! Det var trevlig musik som spelades och det hela var uppbyggt väldigt bra.
 
 
Barnen följde med och hade jätteroligt. Båda älskar ju korv och jag tror att Leah har ätit korv för hela året nu. Hon smakade nästan all korv man kunde smaka och vissa flera gånger… haha.
 
 
 
Säg hej till Sam!
 

Jag har glömt att uppdatera om hur det har gått för barnen att sova hela natten i sina sängar. För Zack gick det lysande och han samlade rätt så snabbt ihop klistermärken (barnen fick ett klistermärke varje natt där dom hade sovit hela natten i sina egna sängar, istället för att komma in och lägga sig i vår säng) och fick sin ”belöning” efter 20 klistermärken – ett Ninjago spel till Nintendot.

För Leah har det tagit lite längre tid men det är helt klart en förbättring mot förut. Undantaget är förstås nu när dom har varit sjuka.

Men allt var frid och fröjd när dom låg i sina sängar, tills dom började ropa ”är det morgon än?”. Då kändes det väldigt passande att jag fick förfrågan att recensera nattlampan Sam (jag tackar nej till mycket som jag känner att jag inte behöver eller vill ha, men denna var ju perfekt!).

Sam är nämligen en nattlampa med en klocka som visar barnet när det är morgon!