bambi

Femme Kick-Off
 

Hallå hej helgen! Förlåt för frånvaron men jag var lite trött igår efter vår kickoff med Femme-gänget. Sen så tänkte jag att jag hinner ju blogga en massa på tåget, för just nu sitter jag på tåget ner mot Kosta Boda Art Hotel.

Tröttheten och huvudvärken var det helt klart värt, för vi hade så roligt i torsdags! Gud vilket underbart gäng! Jag älskar dom allihop och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen. Tyvärr kunde inte alla av Femmes bloggare vara med men FnulanHannahMaricaKicki och Matilda var med.

Först träffades vi på Radisson Blu Strand och drack lite bubbel innan vi gick vidare till Hamburger Börs där vi fick äta julbord (årets första för mig!) och se Orups show Viva La Pop.

 
Orup var himla duktig och vi sjöng och dansade till alla hans klassiker. Jag blev jätteglad över att han sjöng Främling, hans version är ju så fin! Lite besviken att han inte sjöng Gräver guld i USA, men han sjöng andra favoriter som Regn hos mig och Magaluf.
 
 

Jag blev lite starstruck (igen) när Efva och Eva stod framför oss i kön när vi skulle häma ut våra jackor. Vi undrade om vi skulle våga oss fram och fråga om vi fick ta en bild. Till slut tog jag modet till mig och frågade dom men dom sa nej. Blev lite ledsen men respekterade det (så klart!). Vi pratade lite om det efteråt, ska man som kändis ställa upp på bilder när man går ut? Vad tycker ni?

Marica mailade mig denna artikel om otrevligaste kändisarna och vilka fanns med på den listan? Haha, så jag behöver inte ta det personlig i allafall….

Moments by Maria Montazami
 
 

Igår blev jag verkligen starstruck och jag blev helt kär i Maria Montazami. Gud, vilken gullig och underbar människa!

Jag sa till henne att det kändes så konstigt att träffa henne när jag nyss såg henne på TV, igår liksom! Då svarade hon ”I know!” och fnittrade lite, sen småpratade vi lite och hon var så otroligt ödmjuk.

 
Varför jag fick träffa Maria Montazami var för att hon har designat en servis åt Fyrklövern. Servisen heter Moments by Maria Montazami. Hon blev rörd till tårar när hon berättade om namnet, att det är så viktigt att ta tillvara på alla ”moments” man har tillsammans med familj och vänner. Så fint tanke!
 
 
 
 

Kamran var också där och stöttade sin fru. Jag tycker att det är så fint hur hela familjen hänger med och stöttar Maria och flyger över halva jordklotet med henne!

Det var faktiskt himla konstigt att höra och se Kamran och Maria live så där, sån overklig känsla… nästan som om jag kastades in i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar eller nåt… haha…

Bloggmiddagen 2014
 

Hej söndag! Tänk att imorgon är det en månad kvar till julafton. Längtar ni? Det gör jag verkligen! Jag har fortsatt att julpynta här hemma lite även denna helg.

Igår var jag iväg på bloggmiddagen som  Anna och Ewa anordnat. Tredje året och det är verkligen en av årets höjdpunkter. God mat och härligt sällskap och en massa utlottningar och skratt. Det brukar vara en hel del ”roliga” vinster som alla skrattar gott åt. Två stora goodiebags kom jag hem med också  🙂

Ha nu en fin söndag. Jag känner mig lite stressad, barnen är iväg med sin pappa och jag har så mycket jag behöver hinna med. Det är rättning, bakning, bloggning, svara på mail och städa en massa. Jag har satt igång middagen redan i min nya Crock-Pot *älskar den redan*.